Neler Yeni

2 Monitör Arasında Kalakaldım. Karar veremedim :/

Sizce hangi monitörü alayım?

• Asus TUF VG259QM

Oylar: 16 69.6%
  • BenQ Zowie XL2546K

Oylar: 7 30.4%

• Oy kullanan toplam üye
    23
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Zowie kadar tepkisel monitör yok, ben XL2566K kullanıcısıyım. CS için şunu diyebilirim, monitörler ikiye ayrılır: ZOWIE ve diğerleri.
Senin ki gibi sistemimiz olsa neden almayalım Zowie :) ama 12400F + 3060 MSI kullanan adamız napakk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Söylediğim viewsonic samsunglardan da Asus dan da benqdan da daha güzel renklere ve 0 motion blur a sahip
Yazıyorum bu monitörü seçeneklerime

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,985
İsim
Burak Karadağ
Bu 1080 p 240 hz bandindaki en iyi monitor bence
Ben şunu bi izleyeyim detaylı olarak. V ayak olmaması mutlu etti. Çünkü klavyeyi çapraz tutamıyorsun

Bu 1080 p 240 hz bandindaki en iyi monitor bence

Ki bence aynı panel olan gamebooster 280 ligi almak daha mantıklı fiyat farkını göz önünde bulundurursak
Aman aman gamebooster tarzı markalara ön yargım var. Almam asla

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Ben şunu bi izleyeyim detaylı olarak. V ayak olmaması mutlu etti. Çünkü klavyeyi çapraz tutamıyorsun

Aman aman gamebooster tarzı markalara ön yargım var. Almam asla
Bende öyle düşünüyordum fakat sonuçta içindeki panel bu attığım viewsonic ile aynı zaten belirttiğim gibi kolu ve malzeme kalitesi düşük arada 2k fark var 1k ya kol alsan monitor kolu hala cebinde 1 k kalacak

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende öyle düşünüyordum fakat sonuçta içindeki panel bu attığım viewsonic ile aynı zaten belirttiğim gibi kolu ve malzeme kalitesi düşük arada 2k fark var 1k ya kol alsan monitor kolu hala cebinde 1 k kalacak
Yalnız Gamebooster markasını hiç sevmem de monitör bayağı dolu görünüyor. Bu modelin paneli belli mi ? Kendi panelleri ise alınmaz yine de

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Yalnız Gamebooster markasını hiç sevmem de monitör bayağı dolu görünüyor. Bu modelin paneli belli mi ? Kendi panelleri ise alınmaz yine de
Dostum yazdıklarımı okusaydın keşke bende almam onermem ne bazlı önerdiğimi yazıyorum gamebooster gibi bir marka zaten kendi panelini uretebilcek kapasitede değil kullandıkları panel bu attığım viewsonic xg2431 ile aynı ki bence 1080 p 240 hz bandindaki en iyi monitor üstelik 280 oclemisler malzeme kalitesi düşüklüğü ve daha kötü ayak ve daha kötü marka karşılığında 6200 öyle düşünün

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bende almayı düşünüyordum bu modeli fakat inceleme bulamadım adam akıllı, hala da bakıyorum bütçe 8500 TL. G3 G5 Kronik sorunlu fakat G4 Hakkında belli olan bir sorun yok ve kağıt üstündeki özellikleri çok dolu
Bende G4 araştırırken g3 g5 falan bunların kronik sorunlu olduğunu öğrendim ama G4 hakkında hiçbir şikayet bulamadım ve forumdan birkaç G4 kullanıcısına sormuştum memnunlardı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum yazdıklarımı okusaydın keşke bende almam onermem ne bazlı önerdiğimi yazıyorum gamebooster gibi bir marka zaten kendi panelini uretebilcek kapasitede değil kullandıkları panel bu attığım viewsonic xg2431 ile aynı ki bence 1080 p 240 hz bandindaki en iyi monitor üstelik 280 oclemisler malzeme kalitesi düşüklüğü ve daha kötü ayak ve daha kötü marka karşılığında 6200 öyle düşünün
Ben laptopta kullanacağım açıkçası o yüzden benim için önemli olan öncelik hdm 2.1 olması. Benim monitörüm destekliyor ve kablomda var. Hatta DELL2524H almıştım 3-4 gün deneyimledim ki felaket bir monitördü şuan TR de çok yaygın değil stoklar hemen tükendi. Bana göre 1080p en iyi monitör oydu gerek panel kalitesi gerek bağlantı seçenekleri ve sağlam malzeme yapısı. HDMI 2.1 desteklediği içinde G Sync açabiliyordum. İade ettim iade etme sebebimde sağ en alt birleşim noktasında bembeyaz bir ışık noktası vardı ve çok göze batıyordu. Değişim istesem firma uğraştırırdı o yüzden iade ettim sonra da fiyatı arttı ve stok bitti :D Tekrar öyle bir monitör bulamadığım için arayıştayım ben de.

Sasuke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Abdülhakim Erdem
Discord
xteent
Bende G4 araştırırken g3 g5 falan bunların kronik sorunlu olduğunu öğrendim ama G4 hakkında hiçbir şikayet bulamadım ve forumdan birkaç G4 kullanıcısına sormuştum memnunlardı
Bide inceleme videosu falan hiç bulamamıştım galiba sadece 1 yabancı çekmişti öyle hatırlıyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Monitör almam gerek ve aylardır bu ikisi arasında kalakaldım hangisini alsam diye şaşırdım kaldım. Sadece hardcore CS oynayan ve + CorelDRAW grafik tasarım yapan ve ara ara film izleyip, YouTube da vs takılan biriyim.

TeoriV2-108112_large.jpg
01-xl2546k-xl-black-front-1
Sistem neydi hocam sizin

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Ben laptopta kullanacağım açıkçası o yüzden benim için önemli olan öncelik hdm 2.1 olması. Benim monitörüm destekliyor ve kablomda var. Hatta DELL2524H almıştım 3-4 gün deneyimledim ki felaket bir monitördü şuan TR de çok yaygın değil stoklar hemen tükendi. Bana göre 1080p en iyi monitör oydu gerek panel kalitesi gerek bağlantı seçenekleri ve sağlam malzeme yapısı. HDMI 2.1 desteklediği içinde G Sync açabiliyordum. İade ettim iade etme sebebimde sağ en alt birleşim noktasında bembeyaz bir ışık noktası vardı ve çok göze batıyordu. Değişim istesem firma uğraştırırdı o yüzden iade ettim sonra da fiyatı arttı ve stok bitti :D Tekrar öyle bir monitör bulamadığım için arayıştayım ben de.
Bende o monitörü gördüm çok fakat kayda değer güzel bir yabancı inceleme olmadığı için panel ne olduğunu bilmediğim için ne almaya cesaret edebildim nede onermeye ama gamebooster almak istemiyorsanız bile xg2431 harika ötesi bir monitor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,923
Üyeler
160,906
Son üye
emirsolen
Top Bottom