2 adet monitörüm var birisi eski 1400x900 60hz ana monitörüm de msi 24 g2412f.Ana monitörüm Belli süreden sonra kapanıyor. ana monitör dpiyle bağlı eski monitör de vga to hdmi ana monitörüm kapanıyor bir çaresi var mıdır bunun
Temassızlık olabilir kablonu değiştir ana monitoruna2 adet monitörüm var birisi eski 1400x900 60hz ana monitörüm de msi 24 g2412f.Ana monitörüm Belli süreden sonra kapanıyor. ana monitör dpiyle bağlı eski monitör de vga to hdmi ana monitörüm kapanıyor bir çaresi var mıdır bunun
bana da öyle geldiBelli bir süre sonra monitör niye temssizlik yapıp kapansın? Belki uyku moduna geçiyordur PC sende kapanıyor sanıyorsundur ama diğer monitör açık kalıyor sa o nasıl oluyor bilemem ama temssizlik olsa elinle oynadığında fln gider süreli bir şekilde gitmez diye düşünüyorum
Denetim masası güç planı ordan PC kapanma sürelerini hiçbir zaman yap öyle dene bakalım belkide monitörün kendi özelliğidir nasıl bir monitör bakmadımbana da öyle geldi
Denetim masası güç planı ordan PC kapanma sürelerini hiçbir zaman yap öyle dene bakalım belkide monitörün kendi özelliğidir nasıl bir monitör bakmadım
Valla bilmiyorum niye öyle oluyor ama bir bozukluk olduğunu düşünmüyorum eğer sadece boşta oluyorsaişe yaramadı maalesef