Neler Yeni

2 Ram Arasındaki Fark Nedir?

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Normalde aralarında 700-800 TL fark vardı şimdi 350 TL fark kalmış. Dediğiniz gibi yapıp RGB olanı tercih edeceğim. Bir de sizce fiyatına göre nasıl? Uygun mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim. Sizce fiyatına göre nasıl? Alınır mı?
Burada çok daha uygun fiyatı
Yerinizde olsam bunları alıp forumdakilerin yardımıyla Overclock yaparım ve 1000 tl cebime kalır :)

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
HigH VoLtaGe
ramler niye uçtu böyle ben onu anlamadım miningciler zaten yetiyor :)

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Burada çok daha uygun fiyatı
Kendim takmayı bilmediğimden dolayı tüm parçaları İtopyadan satın alıp montaj işlemini onlara bırakacağım. Kazık bir fiyata toplamak maalesef üzücü fakat tanıdık bir bilgisayarcı da olmadığından dolayı 50.000 TL'lik kasayı emanet etmeye korkuyorum.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Kendim takmayı bilmediğimden dolayı tüm parçaları İtopyadan satın alıp montaj işlemini onlara bırakacağım. Kazık bir fiyata toplamak maalesef üzücü fakat tanıdık bir bilgisayarcı da olmadığından dolayı 50.000 TL'lik kasayı emanet etmeye korkuyorum.
Hocam ram takmak çok çok kolay bir işlem,sırf ram takıyorlar diye fazladan 1000 tl para mı vereceksiniz?

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Hocam ram takmak çok çok kolay bir işlem,sırf ram takıyorlar diye fazladan 1000 TL para mı vereceksiniz?
Düşük bütçeli bir sistem olsa kendim toplamayı deneyecektim fakat şu an yanlış bir şey yapıp sisteme zarar veririm diye korkuyorum. Bütün kasayı ben kendim toplamaya kalksam bir sorun çıkar mı sizce? Bir de İtopya, Vatan, İnce hesap bu 3 site haricindekileri tam bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Özellikle QP'yi ilk defa duydum.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Düşük bütçeli bir sistem olsa kendim toplamayı deneyecektim fakat şu an yanlış bir şey yapıp sisteme zarar veririm diye korkuyorum. Bütün kasayı ben kendim toplamaya kalksam bir sorun çıkar mı sizce? Bir de İtopya, Vatan, İnce hesap bu 3 site haricindekileri tam bilmiyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Özellikle QP'yi ilk defa duydum.
Youtube'dan ve forumdan yardım alarak rahatlıkla toplayabilirsin bence,sandığın kadar zor değil emin ol.İlla o sitelerden alman şart değil hocam akakçe üzerinden modeli yazın ve en ucuz fiyat çıkacaktır oradan alabilirsiniz.Son olarak Qp bilişim güvenilirdir,epey bi zamandır bu sektördeler ve forumda çok sıkıntı yaşamadan alışveriş yapan var.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Youtube'dan ve forumdan yardım alarak rahatlıkla toplayabilirsin bence,sandığın kadar zor değil emin ol.İlla o sitelerden alman şart değil hocam akakçe üzerinden modeli yazın ve en ucuz fiyat çıkacaktır oradan alabilirsiniz.Son olarak Qp bilişim güvenilirdir,epey bi zamandır bu sektördeler ve forumda çok sıkıntı yaşamadan alışveriş yapan var.
Anladım. Teşekkür ederim. Bir de son olarak kasayı hazırlarken herhangi yanlış bir şey yaparsam kasa hasar görür mü?

En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Sencer Yalçıner
RGB ve fiyat farkı var.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
Anladım. Teşekkür ederim. Bir de son olarak kasayı hazırlarken herhangi yanlış bir şey yaparsam kasa hasar görür mü?
Sanmıyorum.Anakart ve işlemci konusunda hassas davranın yeter.Yakınınızda bu işlerden anlayan varsa onunla birlikte de yapabilirsiniz.
Bu arada bütçeniz 50k ise bence yeni konu açın '50k bütçe ile Sistem önerisi' diye,belkide aklınızdakinden daha iyi hazır sistemler satılıyordur veya daha uyguna daha iyi bileşenler önerebilirler.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Sanmıyorum.Anakart ve işlemci konusunda hassas davranın yeter.Yakınınızda bu işlerden anlayan varsa onunla birlikte de yapabilirsiniz.
Bu arada bütçeniz 50k ise bence yeni konu açın '50k bütçe ile Sistem önerisi' diye,belkide aklınızdakinden daha iyi hazır sistemler satılıyordur veya daha uyguna daha iyi bileşenler önerebilirler.
Teşekkür ederim. Şu an aklımdaki sistemi topluyorum. Yarın da konu açıp topladığım sistemin iyi olup olmadığını forumdaki arkadaşlara soracağım.

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çip farkı da var Z Neo alın.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun