Neler Yeni

2 Saat İdman Yapmak?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
Arkadaşlar merhaba, direkt konuya giriyorum. salonumuzda olan hoca 2 saat antreman yapmanın kas gelişimi üzerinde ters etki yaratabileceğini ve kas gelişimini durduracağını söyledi. ben bu zamana kadar hep 2 saat yapmışımdır. 1 ayda olan değişim gözle görülür bir şekilde oldu 4-5 aylık adam gibiyim şu an. sizce doğru mudur?

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
2 Saati nasıl geçirdiğin önemli. Sana çok hafif gelen bir ağırlıkla yavaş yavaş bir kaç kas grubunu çalıştırır ardından şınav, mekik, koşu bandı, eliptik bisiklet felan kullanırsın eyvallah. Ama vücudu çok yıpratmadan aşırı yormadan spor yapılmalı. Eklemler çok çalışmaktan ve hiç çalışmamaktan kireçlenme yapabilir. Zaten kaslarını zorlayarak kaldırdığın ağırlıklarla 2 saat çalışman mümkün değil, insan üstü bir gücün olması gerek.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Antreman temposuna göre değişir. Arkadaşlarınla gidiyorsan çok muhabbetten dolayı 2 saat sürüyordur. Şahsen arkadaşlarımla gitmediğim günler 35 setlik idmanı 1 saat 20 30 dakika arasında bitiriyorum.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
okr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 Saati nasıl geçirdiğin önemli. Sana çok hafif gelen bir ağırlıkla yavaş yavaş bir kaç kas grubunu çalıştırır ardından şınav, mekik, koşu bandı, eliptik bisiklet felan kullanırsın eyvallah. Ama vücudu çok yıpratmadan aşırı yormadan spor yapılmalı. Eklemler çok çalışmaktan ve hiç çalışmamaktan kireçlenme yapabilir. Zaten kaslarını zorlayarak kaldırdığın ağırlıklarla 2 saat çalışman mümkün değil, insan üstü bir gücün olması gerek.
sınırları zorluyorum ama enerjim bitmiyor. spor öncesi enerji verecek çok şey içiyorum ya da yiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Antreman temposuna göre değişir. Arkadaşlarınla gidiyorsan çok muhabbetten dolayı 2 saat sürüyordur. Şahsen arkadaşlarımla gitmediğim günler 35 setlik idmanı 1 saat 20 30 dakika arasında bitiriyorum.
genellikle az konuşuruz, telefon muhabbetine gelirsek müzik için alıyorum elime.

Top Bottom