Neler Yeni

2 sistem arasında kaldım yardım eder misiniz

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Eray
Hocam siz bilirsiniz. Ama kasa bileşen markaları açısından zayıf. Şunu tavsiye ederim :

En azından bileşenler full MSI ve ekran kartı Gaming x modeli

Ayrıca 5500 kötü bir işlemci değil. Eğer bütçenizi arttırırsanız 5600 yaptığınızda 15.300 e felan gelir
oha bu baya iyimiş bunu mu alsam sizinde dediğiniz gibi bileşenleri bilinmiş parçalar var

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
yok tabii ki daha iyi diye biliyorum ben de ama ekran kartı o sistemin 12 gb olsa alıcaktım arkadaş bana dedi knk alıyorsan 12 gb lık versiyonunu al işlemciyi sonra değiştirirsin dedi aklıma yattı o fikir çünkü bu sistemi alsam ekran kartını değiştirmek daha zorlu olur sonuçta sizden akıl almak için açtım ben de konuyu
Sistemi çok uzun süreler kullanacaksan 12GB alabilirsin ama bence 8GB bile çok fazla (2K mı oynayacaksın)

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Sistemi çok uzun süreler kullanacaksan 12GB alabilirsin ama bence 8GB bile çok fazla (2K mı oynayacaksın)
Öyle demeyin hocam. Büyük haritalı oyunlar ve vrami bolca tüketen oyunlar var. 8gb da yeter ama ucu ucuna. 12 GB sistemi rahat tutar öyle oyunlarda

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
ya normalde onu seçecektim arkadaş 3060 8 gb alma 12 gb lık versiyonunu al dedi bana çok kafam karıştı sonra yabancılar en iyi combo 12 gb 3060 ile i3 12 100f dediler baktıklarımda harbiden kafam karıştı
Yeni versiyon ne kadar fark atıyor eski versiyona o konuda bilgim yok

Top Bottom