Neler Yeni

Çözüldü✓ 2 Sistem arasından hangisi alınmalı?

sp24t

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Samet Cengiz
bence sıfır almak yerine 2. elle birleştirip kendın topla
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin yerinde olsam kendım toplarım ekran kartını 2.el daha iyi bir şey alırım

bunlara gelirsek pek bir fark göremedim yani güç kaynagı falan bırı rampage digerini bilmiyorum ramler ikiside iyi diye biliyorum ucuz olanı alırdım galıba galaxı pek bilmiyorumn ventus 2 falan kötü deniliyordu bilgim yok

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN

G4liathus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SAMET YÖRÜK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim işlemci ile ekran kartını 2.el alıp geri kalan parçaları sıfır alıcam

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN

Hazır sistem olarak düşünülebilir ya da dediğiniz gibi yapın ama daha halen amd 7000 ve 9000 serisi işlemciler istenen ikinci el fiyatlarında değiller toplarken yine sıfırlara yönelebilirsiniz.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim işlemci ile ekran kartını 2.el alıp geri kalan parçaları sıfır alıcam

G4liathus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SAMET YÖRÜK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hazır sistem olarak düşünülebilir ya da dediğiniz gibi yapın ama daha halen amd 7000 ve 9000 serisi işlemciler istenen ikinci el fiyatlarında değiller toplarken yine sıfırlara yönelebilirsiniz.
Şuan baktığımda 2.el parçalar neredeyse sıfır fiyatlara satılıyor ilk başta mantıklı gibi gelmişti fakat sıfır sistemler daha mantıklı

birde hocam nvidia tarafını tercih etmemin sebebi tamamen yazılımsal bundan önceki iki sistemimde nvidia kullandım rx 580 sonrasında 5600xt olmak üzere amd yazılımından pek memnun kalmadım sürekli çoktü raporları gpu hız aşıttırma hataları gibi vs. oyüzden 4060 tiya yönelmiştim yeni amd kartları hakkındaki düiünceleriniz nedir aynı sorunları yaşarmıyım

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Şuan baktığımda 2.el parçalar neredeyse sıfır fiyatlara satılıyor ilk başta mantıklı gibi gelmişti fakat sıfır sistemler daha mantıklı

birde hocam nvidia tarafını tercih etmemin sebebi tamamen yazılımsal bundan önceki iki sistemimde nvidia kullandım rx 580 sonrasında 5600xt olmak üzere amd yazılımından pek memnun kalmadım sürekli çoktü raporları gpu hız aşıttırma hataları gibi vs. oyüzden 4060 tiya yönelmiştim yeni amd kartları hakkındaki düiünceleriniz nedir aynı sorunları yaşarmıyım
Hocam saydığınız iki modelde de böyle sorunlar yaşandığı doğru yaşamayan da vardı ben gibi ama özellikle 7000 serisi olmak üzere 6000 serisinden sonra düzelttiler bu işi driver hatası yok denecek kadar az.Eğer arada render yaparım,yapay zekayla işim olur derseniz yine nvidiaya yönelin ama bence en azından 4070 super altı almayın sıfır alacaksanız.Ben şahsen ikinci el bi 3080’i rtx 4060 ti’ya yeğlerim eğer nvidia toplarsanız tavsiyem bu yönde olacaktır o bütçede.

Şuan baktığımda 2.el parçalar neredeyse sıfır fiyatlara satılıyor
Bu konuda haklısınız bu parçalar nispeten yeni olduğu için daha 2.el fiyatları istenen seviyede değil.
Ekran kartı dışında ikinci el alınabilecek parçalar belki B650 serisi anakartlar olabilir onun dışında kasa ve ramler olabilir.

Bu parçalar dışında sıfır alırsanız güzel bi sistem çıkabilir yine toplama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Kadir
benim sisteme bakabilirsin 34.000 TL Bandın'da 2k'da 80-90 fps alıyor onun haricinde 4k'da 45-50 FPs alıyor

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tayfun Ycl

Dün sıfırı 6 taksitle 39.000 olan laptopu 2. el sitelerinde 40.000-42.000 arası gördüm inanır mısın? Bildiğin 2. el kapalı kutu vs. değil. Bu fiyatlara nasıl satmayı düşünüyorlar acaba?

G4liathus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
SAMET YÖRÜK
Dün sıfırı 6 taksitle 39.000 olan laptopu 2. el sitelerinde 40.000-42.000 arası gördüm inanır mısın
doğrudur hocam 2. el ilen hiç uğraşmadım MaliArican hocamın atmış olduğu sistemi peşin fiyatına 3 taksitle aldım MaliArican kardeşime burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

resim_2025-03-25_033203726.png

Son düzenleme:

focusford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yavuz
doğrudur hocam 2. el ilen hiç uğraşmadım MaliArican hocamın atmış olduğu sistemi peşin fiyatına 3 taksitle aldım MaliArican kardeşime burdan teşekkürlerimi sunuyorum.

Alıntıyı görüntüle
Nasıl memnunmusun sistemden

Aynı fiyata attığınız sistemi mi almak mantıklı yoksa 2.el bu sistemimi
Amd ryzen 5 7500F
-Sapphire RX 7700 XT Pure
-ASUS PRIME B650M-A WIFI II
-XPG 32GB (2x16GB) Lancer Beyaz DDR5 6000MHz
-Samsung pro 990 1TB SSD
-thermaltake sg 200 tg 650W + 80W
-Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm
+ glorious model o kablosuz fare +Reddragon K530 pro kablosuz klavye + glorious XL heavy mousepad +samsung odyssey 165Hz 1Ms 24 inc monitör

Son düzenleme:

MaliArican

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Mehmet Ali ARICAN
Nasıl memnunmusun sistemden

Aynı fiyata attığınız sistemi mi almak mantıklı yoksa 2.el bu sistemimi
Amd ryzen 5 7500F
-Sapphire RX 7700 XT Pure
-ASUS PRIME B650M-A WIFI II
-XPG 32GB (2x16GB) Lancer Beyaz DDR5 6000MHz
-Samsung pro 990 1TB SSD
-thermaltake sg 200 tg 650W + 80W
-Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm
+ glorious model o kablosuz fare +Reddragon K530 pro kablosuz klavye + glorious XL heavy mousepad +samsung odyssey 165Hz 1Ms 24 inc monitör
2.El sistem iyi gibi hocam aynı fiyattaysa.

Çoğu parça yeni ve güzel garantileri varsa tadından yenmez.

focusford

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yavuz

Garanti kutu fatura varmış

Bu sistemde iyi gibide işte ekipman yok bunda da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,927
Üyeler
170,951
Son üye
Samedovich
Top Bottom