Veya biri dramlı diğeri dramsız olunca nasıl çalışıyorBeyler ramlerde aynı markanın kitlerini takılması gerektiğini biliyorum fakat ssd lerdedemi aynı kiti takmak zorundayız yoksa farklı marka taksakta sorun yaşatmaz mı? Veya okuma yazma hızlarında düşüş olurmu bunu merak etmiştim.
Kafana göre farklı markaları takabilirsin dramli/dramsiz farketmiyor.Beyler ramlerde aynı markanın kitlerini takılması gerektiğini biliyorum fakat ssd lerdedemi aynı kiti takmak zorundayız yoksa farklı marka taksakta sorun yaşatmaz mı? Veya okuma yazma hızlarında düşüş olurmu bunu merak etmiştim.
Olmaz hocam anakartın neydiPeki okuma yazma hızlarında düşüş olurmu
Peki okuma yazma hızlarında düşüş olurmu
İyidir hocam. Fiyat performans düşük bütçe sistemlerde hep bu anakart kullanılıyor zaten. 2 tane gen 4 m2 ssd destekliyor. Güzel bir anakarttır. Bütçen çıkarsa B650M-K da tercih edebilirsin.Daha almadım hocam bu yaz alacağım ondan merak ettiğim şeyleri soruyorum ama asus prime B650m-r düşünüyorum iyi midir?
Teşekkürler hocam iyi günlerİyidir hocam. Fiyat performans düşük bütçe sistemlerde hep bu anakart kullanılıyor zaten. 2 tane gen 4 m2 ssd destekliyor. Güzel bir anakarttır. Bütçen çıkarsa B650M-K da tercih edebilirsin.