Olmaz,hangisi monitöre bağlıysa o çalışır.Merhaba dostlar benim pc de 2 ekran kartı girişi var bende 1 tane 2 gb kart bir tane 1 gb ekran kartı var bunları bir taksam 3 gb ekrankartı olurmu
İmzada yazan RTX 3080.Merhaba dostlar benim pc de 2 ekran kartı girişi var bende 1 tane 2 gb kart bir tane 1 gb ekran kartı var bunları bir taksam 3 gb ekrankartı olurmu
KNK BU PC BİZİM MAHHALEDE ÇOÇUK VAR DURUMU YOK ONA VERCEĞİM BEDAVA O YÜZDEN BENDEM 3080 VAR ZATENİmzanda RTX 3080 yazıyor neden onu kullanmıyorsun?
Öncelikle capslock kapatmanı öneririm. Ne yapacağını açık açık anlatmadan böyle soru sorman hata. Ben yazdığından verecek değil de satacak olduğunu anladım. Çünkü 2 ekran kartı ekleyince 3gb olması gibi şeyleri mahalle pccilerinde çok duyarız. Öylesine veriyorsan ben eşeklik ettim kusura bakma özür dilerim. Sorunun cevabına gelirsek öyle bir şey olmaz. Sistem belleği değil çünkü vram olarak geçer.KNK BU PC BİZİM MAHHALEDE ÇOÇUK VAR DURUMU YOK ONA VERCEĞİM BEDAVA O YÜZDEN BENDEM 3080 VAR ZATEN
iyi kalpli reisKNK BU PC BİZİM MAHHALEDE ÇOÇUK VAR DURUMU YOK ONA VERCEĞİM BEDAVA O YÜZDEN BENDEM 3080 VAR ZATEN