Neler Yeni

2 TANE İPHONE PRO MAX ALIP 1 PASAPORTA İŞLETME.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
Merhaba , Şöyle bir konuda desteğe ihtiyacım var . Gürcistan'dan 2 telefon aldık eşimle .İkimizde giriş çıkış yaptık ülkeye . Şimdi eşim bana ait bir gsm operatörü kullanmakta. Benim sorum şöyle ; 1 vergi yatırsam (6091 tl) 1. iphone'nun imei sini normal sim den 2. iphone'nun imei sini e-sim üzerinden benim pasoport üzerinden kayıt etsem ve 1.iphone sadece normal sim 2. iphone sadece e-sim kullansa 3 yıl sorun yaşarmıyım ? 2 . ele düştükten sonra (yani 3 yıl sonra) satışta ne gibi sorunlar yaşarım ?

Berk58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Berk kaşkaya
Tek vergi ile olmuyor.Eger iki cihaz da aynı ise cihaz çift hatliymis gibi pasaport kaydı yapabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek vergi ile olmuyor.Eger iki cihaz da aynı ise cihaz çift hatliymis gibi pasaport kaydı yapabilirsiniz
DOSTUM , AYNI MODEL FARKLI RENK OLABİLİR Mİ ? CİHAZLAR 14 PRO MAX 256 GB DERİN MOR VE SİLVER

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Denemedim ancak forumda bir arkadaş yaptıklarını söylüyorlardı bunu. Satarken bir cihazın simi yurt dışı gözükecek anladığım kadarıyla

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
Konu hakkında detaylı bilgisi olan birine ihtiyaç vardır . 2 fiziki sim kayıt edebilir miyim e devletten ?

Juux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Harun Kıroğlu
Merhaba , Şöyle bir konuda desteğe ihtiyacım var . Gürcistan'dan 2 telefon aldık eşimle .İkimizde giriş çıkış yaptık ülkeye . Şimdi eşim bana ait bir gsm operatörü kullanmakta. Benim sorum şöyle ; 1 vergi yatırsam (6091 TL) 1. iphone'nun imei sini normal sim den 2. iphone'nun imei sini e-sim üzerinden benim pasoport üzerinden kayıt etsem ve 1.iphone sadece normal sim 2. iphone sadece e-sim kullansa 3 yıl sorun yaşarmıyım ? 2 . ele düştükten sonra (yani 3 yıl sonra) satışta ne gibi sorunlar yaşarım ?
Şu şekilde e simi kullanabilirsin ama sıkıntı çıkaracaktır nano sim e göre e simin kullanım süresi her 3 ay da yenilenmek üzeredir tek vergi ile de 2 cihaz kaydı malesef olmamakta eşinizin hattı kendi üzerine alıp imei kaydı yapması daha doğru olur ancak 2. Imei olarak diğer telefonun e simini veya fiziksel simini kaydederseniz kullanım sorunu yaşamazsınız. Bana kalsa e sim kullanmak daha mantıklı tr içi satiş düşünmekteyseniz 0 gibi göstererek satabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Özgür Özdemir
Şu şekilde e simi kullanabilirsin ama sıkıntı çıkaracaktır nano sim e göre e simin kullanım süresi her 3 ay da yenilenmek üzeredir tek vergi ile de 2 cihaz kaydı malesef olmamakta eşinizin hattı kendi üzerine alıp imei kaydı yapması daha doğru olur ancak 2. Imei olarak diğer telefonun e simini veya fiziksel simini kaydederseniz kullanım sorunu yaşamazsınız. Bana kalsa e sim kullanmak daha mantıklı tr içi satiş düşünmekteyseniz 0 gibi göstererek satabilirsiniz
hatların ikiside benim üstüme , ikisine de fiziki sim imei yazacağım . Daha öncesi çift hatlı mi8 de yapmıştık sorun yaşamamıştık . Bunda biri fiziki diğeri e-sim diye süpheliyim . e-sim avantajlarını bilmiyorum fiziki sim sorun olur mu acaba ?

Juux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Harun Kıroğlu
hatların ikiside benim üstüme , ikisine de fiziki sim imei yazacağım . Daha öncesi çift hatlı mi8 de yapmıştık sorun yaşamamıştık . Bunda biri fiziki diğeri e-sim diye süpheliyim . e-sim avantajlarını bilmiyorum fiziki sim sorun olur mu acaba ?
Fiziki simde aynı telefonda olmadığı için belki bir sorun olabilir ama e sim satış yapmayacaksanız tavsiye etmem her 3 ayda tekrar qr okutup tanımlama yapmanız gerekmekte ve bu tr operatörlerinde bu durumda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin karşılasabileceğiniz en büyük sorun imei üzerinden kasa ve anakart eşleme problemi olacaktır risk içeren bir işlem ve böyle durumlarda cihazınıza bloke konulabilir

AggY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
umut
Merhaba , Şöyle bir konuda desteğe ihtiyacım var . Gürcistan'dan 2 telefon aldık eşimle .İkimizde giriş çıkış yaptık ülkeye . Şimdi eşim bana ait bir gsm operatörü kullanmakta. Benim sorum şöyle ; 1 vergi yatırsam (6091 TL) 1. iphone'nun imei sini normal sim den 2. iphone'nun imei sini e-sim üzerinden benim pasoport üzerinden kayıt etsem ve 1.iphone sadece normal sim 2. iphone sadece e-sim kullansa 3 yıl sorun yaşarmıyım ? 2 . ele düştükten sonra (yani 3 yıl sonra) satışta ne gibi sorunlar yaşarım ?
hocam son durum nedir yaptınızmı, bir sorun çıktımı geçen sürede, ve hala yapılıyormu tek ücretle 2 telefon kaydı.

Top Bottom