Yardım 2 Tane M2 yuvası olan anakart önerisi

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,814
Kasam: MSI MAG FORGE M100R
Anakartım: MSI H610M BOMBER
İşlemcim: Intel I5 13400F

Anakartım çok giriş seviye ve m2 yuvası 1 tane bende 2 tane m2 var şuanlık PCIe x1 slotundan dönüştürücüyle falan idare ediyordum ta ki ekran kartımı değiştireseye kadar. şuan ki ekran kartım x1 girişini kapatıyor ve takamadım ssd yi oraya. riser kablo aldım bakalım kart çok dibinde slotun umarım onu takabilirim sonra kullanırım ssd mi. ama olmazsa mecbur 2 tane m2 slotlu anakarta ihtiyacım olacak. mATX 2 tane m2 slotlu anakart önerilerinize ihtiyacım var.

Kasam: MSI MAG FORGE M100R
Anakartım: MSI H610M BOMBER
İşlemcim: İntel İ5 13400F

Anakartım çok giriş seviye ve m2 yuvası 1 tane bende 2 tane m2 var şuanlık PCIe x1 slotundan dönüştürücüyle falan idare ediyordum ta ki ekran kartımı değiştireseye kadar. şuan ki ekran kartım x1 girişini kapatıyor ve takamadım ssd yi oraya. riser kablo aldım bakalım kart çok dibinde slotun umarım onu takabilirim sonra kullanırım ssd mi. ama olmazsa mecbur 2 tane m2 slotlu anakarta ihtiyacım olacak. mATX 2 tane m2 slotlu anakart önerilerinize ihtiyacım var.
bütçe

belirsiz. ama öncelik fp en ucuz yollu bir şey

asus güzelmiş ama bi tık pahalı gibi birde ddr5 yokmu hiç?

Pardon.
Markadan dolayı soruyorsanız parasını hakeden tek anakart ve mosfet soğutucuları siyahh tonu da ekstrası
evet bi tık marka düşündürdü çok fazla bileşen var anakartta o yüzden arıza vermesi ya da sorun çıkması çok daha fazla ihtimalli mosfet soğutması ne kadar önemli bu arada?

Geri