1 telefonla 30 tane hesap kontrol ediyorum.2 Tane steam hesabım var 1 telefonum var 2 sinede guard yapabilirmiyim 1 telefon hattım var
BRUH1 telefonla 30 tane hesap kontrol ediyorum.
hm galiba dalga geçiyorsun1 telefonla 30 tane hesap kontrol ediyorum.
Hayır dalga geçmiyorum hatta bunu bilgisayar üzerinden yapıyorum.hm galiba dalga geçiyorsun
şimdi biraz araştırdımda 2 oluyormuş evet steamin sitesinde yazıyorHayır dalga geçmiyorum hatta bunu bilgisayar üzerinden yapıyorum.
Daha çok hesaba guard eklemek istersen yardımcı olabilirim.şimdi biraz araştırdımda 2 oluyormuş evet steamin sitesinde yazıyor
nasıl yaparız yardımcı olursan iyi olurDaha çok hesaba guard eklemek istersen yardımcı olabilirim.
Bu uygulamayı indirmen lazımnasıl yaparız yardımcı olursan iyi olur
Uygulamayı indirdikten sonra açıyorsun sana 3 tane seçenek sunuyor ( İngilizce ) en alttakini seçiyorsun tam aklımda kalmadı ama New Create olması lazım sonra uygulamanın ana ekranına geliyorsun solt üstten New Create account olması lazımBu uygulamayı indirmen lazım
![]()
GitHub - Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator: Desktop implementation of Steam's mobile authenticator app
Desktop implementation of Steam's mobile authenticator app - Jessecar96/SteamDesktopAuthenticatorgithub.com
Sonra steam hesab adını yazıyorsun ardından steam şifreni Gmail onay istiyor gmail hesabına girip yeni guard'ı onaylıyormusun diye link vericek ona tıkla seni telefon bölümüne aktarıcak telefon numaranı girmeni istiyor sonra sana Bir adet kod vericek örnek:R0000 onu bir yere not al ardından telefonuna gelen kodu yazıcaksın ve bitti uygulamanın ana ekranına geldiğinde Steam kodu sürekli üstte akıcak yanındaki copy bölümünden kopyalıyabilirsin kod akan yerin altında'da bir buton olucak aklımda değil ordan Takas isteklerini kontrol edebiliyorsun.nasıl yaparız yardımcı olursan iyi olur
merhaba özelden yazabilir misiniz rica etsemBu uygulamayı indirmen lazım
![]()
GitHub - Jessecar96/SteamDesktopAuthenticator: Desktop implementation of Steam's mobile authenticator app
Desktop implementation of Steam's mobile authenticator app - Jessecar96/SteamDesktopAuthenticatorgithub.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamayı indirdikten sonra açıyorsun sana 3 tane seçenek sunuyor ( İngilizce ) en alttakini seçiyorsun tam aklımda kalmadı ama New Create olması lazım sonra uygulamanın ana ekranına geliyorsun solt üstten New Create account olması lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonra steam hesab adını yazıyorsun ardından steam şifreni Gmail onay istiyor gmail hesabına girip yeni guard'ı onaylıyormusun diye link vericek ona tıkla seni telefon bölümüne aktarıcak telefon numaranı girmeni istiyor sonra sana Bir adet kod vericek örnek:R0000 onu bir yere not al ardından telefonuna gelen kodu yazıcaksın ve bitti uygulamanın ana ekranına geldiğinde Steam kodu sürekli üstte akıcak yanındaki copy bölümünden kopyalıyabilirsin kod akan yerin altında'da bir buton olucak aklımda değil ordan Takas isteklerini kontrol edebiliyorsun.