2 TB - M2 SSD Önerisi

Merhaba anakartım Asus Rog Strix B850-G. 2 TB'lık SSD arıyorum. İçine sadece oyun yüklenecek ve çok pahalı olmayan ama iki üç fazla ver şundan al dediğiniz ssdler varsa da önerebilirsiniz, teşekkürler. Bütçe MAX 7500 TL.
Kioxia exceria pro en f/p olanı hocam. 6100 tl ye cogu seyi vadediyor.

Merhaba anakartım Asus Rog Strix B850-G. 2 TB'lık SSD arıyorum. İçine sadece oyun yüklenecek ve çok pahalı olmayan ama iki üç fazla ver şundan al dediğiniz ssdler varsa da önerebilirsiniz, teşekkürler. Bütçe MAX 7500 TL.
kc 3000 aldım baya iyi pc yi nasıl doldururum diye düşünüyom

kc 3000 aldım baya iyi pc yi nasıl doldururum diye düşünüyom
Marka çok iyi her türlü alınır. Biraz farkla Gen 5 almak varken Gen 4 alman mantıksız olur.
O giriş seviye ssd zaten. Önerdiğim top tier, high end bir ssd.
Önerileriniz için teşekkürler hocam. Zaten Anakartta 4 adet ssd girişi var. Bütçe oldukça 2 TB ile başlayıp, 4 TB vs de almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz SSD'lerden alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kioxia exceria pro en f/p olanı hocam. 6100 tl ye cogu seyi vadediyor.
Bu SSD'de dram mevcut mu hocam. Bu markaya nedense bir türlü ısınamadım. Aldıktan sonra sorun vs yaşar mıyım?

Önerileriniz için teşekkürler hocam. Zaten Anakartta 4 adet ssd girişi var. Bütçe oldukça 2 TB ile başlayıp, 4 TB vs de almayı düşünüyorum. Önerdiğiniz SSD'lerden alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu SSD'de dram mevcut mu hocam. Bu markaya nedense bir türlü ısınamadım. Aldıktan sonra sorun vs yaşar mıyım?
Dram var.tbw si orta üstü. Forumda hicbir sorun yaşayanıda görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri