Neler Yeni

2 Temmuza kadar olan okullar hakkında

TRG-Onur

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet ziya selçukun CNN Türk' te yaptığı açıklamalardan sonra dün akşam sinir krizi geçirdim resmen çünkü hem ara tatil olmayacak diyor hem 2. sınavları yapmayı da düşünüyoruz diyor hem de tatilimizi kısaltıyor

2. söyleyeceğim şey ise dün yapılan sınavlar hakkında; resmen koronanın içinden geçip okula gittim diyebilirim ve okula gittiğim zaman çoğu yerde olduğu gibi sosyal mesafe kuralının olmadığını açıkça söyleyebilirim, bu arada gittiğim yol 16km ve İstanbul da yaşıyorum, benim gibi okulu uzak olanlar için sıkıntılı olan dönemde bunların olması cidden sinir bozucu

Sizin düşünceleriniz neler?

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
o
Evet ziya selçukun CNN Türk' te yaptığı açıklamalardan sonra dün akşam sinir krizi geçirdim resmen çünkü hem ara tatil olmayacak diyor hem 2. sınavları yapmayı da düşünüyoruz diyor hem de tatilimizi kısaltıyor

2. söyleyeceğim şey ise dün yapılan sınavlar hakkında; resmen koronanın içinden geçip okula gittim diyebilirim ve okula gittiğim zaman çoğu yerde olduğu gibi sosyal mesafe kuralının olmadığını açıkça söyleyebilirim, bu arada gittiğim yol 16km ve İstanbul da yaşıyorum, benim gibi okulu uzak olanlar için sıkıntılı olan dönemde bunların olması cidden sinir bozucu

Sizin düşünceleriniz neler?
o kadar açık tutabileceklerini zannetmiyorum benim fikrim max 4 haftaya kapanır

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Bakan cidden çok değişik düşünüyor. 1 . Yazılı olalım da 2. Yazılının acelesi ne ?
Türkiye de 2.yazılılardan 70 üstü alan olmaz aga.

Bilim kurulu okullar kapalı kalsın diyor , bakan illa açalım diyor ben anlamadım mevzuyu

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Turuncu olan şehirler kapanacak zaten, il sağlık müdürlükleri karar verecek. 2 Temmuza kadar sarı şehir kalacağını sanmıyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Prmy

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
dünki manzara cidden hoş değildi ve okulların o kadar dayanabileciğini sanmıyorum.

ama abicim 2. sınavlar ne ya? meb yönetmeliğinde tek sınavla beraber yıl geçirilebiliyor neden bir sınav daha yaparsın ki?

2mApoo

80+ Silver
Uygunsuz davranış
O adam her yaptığı açıklamadan sonra elimi ayağımı titretiyor. Bir gün ona fena bir şekilde KAYACAM ama ... ( SİLİVRİ SOĞUKTUR :( )

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Uygunsuz dil
Bir insan Zeka yoksunu olunca böyle kararlar verebiliyor malesef :confused: 1. dönem sınavlarını olmayan liseliler 1. dönem ve 2.dönem yazılılarını 1 ay boyunca okulda olacak ben 1. dönemde okulda oldum sınavı okuldaki 2 sınıf koronadan dolayı karantinaya alındı 30 kişi korona oldu ailesiyle beraber şimdi tekrar okula çağırıyorlar 27 sinde 2. dönem yazılıları olacak diyolar

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
1 günde 2k 3k vaka sayısı artışı oluyor sınavları ypar kapatırlar

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Bakan cidden çok değişik düşünüyor. 1 . Yazılı olalım da 2. Yazılının acelesi ne ?
Türkiye de 2.yazılılardan 70 üstü alan olmaz aga.

Bilim kurulu okullar kapalı kalsın diyor , bakan illa açalım diyor ben anlamadım mevzuyu
2 hafta sonra 2. yazılılar var diye biliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Top Bottom