@epica59 olabilir.
Yazım kurallarına hakim ve foruma yeteri kadar zamanı ayırabilir. Ne zaman görsem forumda kendisi.
Abdullah Bey ile husumeti var. Ve "bey" yazamıyor.
@epica59 olabilir.
Yazım kurallarına hakim ve foruma yeteri kadar zamanı ayırabilir. Ne zaman görsem forumda kendisi.
Sizce Musti Bey moderatör olabilir mi?Abdullah Bey ile husumeti var. Ve "bey" yazamıyor.
Sizce Musti Bey moderatör olabilir mi?
Cümleye "ve" ile başlanmaz.Abdullah Bey ile husumeti var. Ve "bey" yazamıyor.
"Musti Bey'de ışık var, ama ampul" diye yazılıyor Zülfi.Musti Bey'de ışık var ama, ampul.
Bağlaçlardan önce veya sonra virgül gelmez, Musti."Musti Bey'de ışık var, ama ampul" diye yazılıyor Zülfi.
Gelir, Özgür kardeşim. Önce gelirse sıkıntı yok diye biliyorum. Oxford Virgülü deniyor hatta buna.Bağlaçlardan önce veya sonra virgül gelmez, Musti.
Ve tdk başkanı geldi (!)Cümleye "ve" ile başlanmaz.
Bağlaçlardan önce veya sonra virgül gelmez, Musti.
Umarım açım derken beni kaydırmazsınSen araya girme Zülfi.
Her neyse, yeteri kadar gereksiz mesaj ile doldu konu. Moderatör olmak isterdim, fakat ben forumdan uzaklaşmaya çalışıyorum. Eğer moderatör olursam insanlık hali geç girdim diye azar yemek istemiyorum.
Lakin olursam tuvalet pompası gibi açarım forumu. Herkes rahat bi' nefes alır.
İyi günler.
Konuyu saptırmaya gerek yok.@epica59 ,
Özgür Özdemir Bey, siz önce "bey" yazmayı öğrenin. Browser'da "cumLeye vE iLe BasLaniR mı?" diye arattığınızı bilmekteyiz.
Ve bir bağlaç ve cümleye bağlaçla başlanmıyor diye biliyorum, hatam varsa düzeltin. O şekilde aratmadım.@epica59 ,
Özgür Özdemir Bey, siz önce "bey" yazmayı öğrenin. Browser'da "cumLeye vE iLe BasLaniR mı?" diye arattığınızı bilmekteyiz.