Neler Yeni

Yardım 2 yıldır silverdan çıkamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Uğur
Ben 2018 de csgo yu satin almıştım şimdiye kadar oynuyorum 2-3 ay ölüm maçı oynadım sonra rekabetçi deniyim dedim 17-25 FPS arası aldığım için beğenmedim sonra yoldaş modunu keşfettim şimdiye kadar oynuyorum 167 Win var ama silver 1-2 arasiyim sürekli 12 maç ustuste kazandım dün ama en ufak Rank atlamadim Csgonun Rank sistemini hiç begenmiyorum ama millete silverim dediğim anda benle oyun girmek istemiyorlar ... Rank Nasil Atlarım ?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Ben 2018 de csgo yu satin almıştım şimdiye kadar oynuyorum 2-3 ay ölüm maçı oynadım sonra rekabetçi deniyim dedim 17-25 FPS arası aldığım için beğenmedim sonra yoldaş modunu keşfettim şimdiye kadar oynuyorum 167 Win var ama silver 1-2 arasiyim sürekli 12 maç ustuste kazandım dün ama en ufak Rank atlamadim Csgonun Rank sistemini hiç begenmiyorum ama millete silverim dediğim anda benle oyun girmek istemiyorlar ... Rank Nasil Atlarım ?
1.3 ten beri oynuyorum silver 1'im Rank sistemi Birlikte girdiğin insanlara çok alakalı. O yüzden kafana takma belirli kişilerle arkadaşlık kur onlarla gir sadece. Çünkü 30 FPS ile Rank atlaman zor atlasan bile kalıcı olmaz ben de de aynı FPS var çünkü

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
pozisyon almayı öğren. aim koymayı öğren. kendin için en iyi croshairi reflex haritalarından bul. bomba kullanmayı öğren. bunları anlayınca takım oyununa nasıl katkıda bulunabileceğini nasıl destekleyip destek alabileceğini öğren. hilelerle karşılaşmazsan güzel liglere kısa sürede gelebilirsin. ancak bu dediklerimi hiç bilmiyosan gözün korkmasın her şey adım adım. 1 şeyi bile ekstra öğrenirsen oyununu güzelce geliştirir ve kazanma oranın da lig atlama düzeyin de artar

rizaorhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Rıza Orhan
Hellian tv nin silverlarla oynadığı videoları izlemeni öneririm ayrıca berk rip tepe vb iyi oyuncuları izlersen gelişirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pozisyon almayı öğren. aim koymayı öğren. kendin için en iyi croshairi reflex haritalarından bul. bomba kullanmayı öğren. bunları anlayınca takım oyununa nasıl katkıda bulunabileceğini nasıl destekleyip destek alabileceğini öğren. hilelerle karşılaşmazsan güzel liglere kısa sürede gelebilirsin. ancak bu dediklerimi hiç bilmiyosan gözün korkmasın her şey adım adım. 1 şeyi bile ekstra öğrenirsen oyununu güzelce geliştirir ve kazanma oranın da lig atlama düzeyin de artar
Dediğiniz. Herşeyi yapıyorum hatta geçen ay günde 2 tane espor maçı izliyordum tüm hareketlerine dikkat ediyordum

jexper67

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Eren Özkan
2015 de aldım csyi 2016 nın eylülü gibi nova 2 olduğumu hatırlıyorum. Biraz gevşek oynuyordum. Sonra daha sert oynamaya başladım. Maça girmeden 30 dk önce ısınıyordum. Spray, prefire gibi maplerde çok çok çalışıyordum. En son global oldum 2018-2019 da sonra faceit kasıcaktım. Oyun bi anda sıktı şimdi ara sıra giriyorum. Yani dururken aimin gelişmez aim botz falan gir aim çalış. Oyun bilgisi öğren. Nereye smoke flash atacağını bil.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Bu oyunu rank kasmak için uğraşma bence eğlencesine oyna,yenilgi alınca vs üzülmene değmez yenilgi aldığın için tekrar win alman gerek falan saatlerin gider,ama ben bu alanda kendimi geliştirmek istiyorum dersen bir şey diyemem.
Bende kaç aydır oynuyorum rankıma hiç bakmıyorum,oynamak isteyen oynar oynamak istemeyenle de zorla oynayamassın yani,
İyi Oyunlar attığın HS olsun ❤

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Dediğiniz. Herşeyi yapıyorum hatta geçen ay günde 2 tane espor maçı izliyordum tüm hareketlerine dikkat ediyordum
bu dediklerim çok temel zaten ama bunları yaparak silverdan çıkamaman zor. doğru yapmıyor olabilirsin mesela toplasan kaç saat spray çalıştın herhangi bir silahtaki mermilerin yarısını aynı noktaya gönderebiliyor musun. headshot atma durumun ne mesela bir koridoru keserken çıkanı direkt vurabiliyor musun yoksa rastgele denk gelirse diye taramaya mı başlıyorsun. bunun gibi durumlardan bahsediyorum. ama dediğin esporda takım çalışması yüksek seviyede şuanda kişisel becerilerini geliştirmen çok daha yarar sağlayacaktır. gümüş eloda kim napacak belli olmuyor oyunu okuyamazsın . düşünce gümüş eloyu terk etti xD

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammed Uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu dediklerim çok temel zaten ama bunları yaparak silverdan çıkamaman zor. doğru yapmıyor olabilirsin mesela toplasan kaç saat spray çalıştın herhangi bir silahtaki mermilerin yarısını aynı noktaya gönderebiliyor musun. headshot atma durumun ne mesela bir koridoru keserken çıkanı direkt vurabiliyor musun yoksa rastgele denk gelirse diye taramaya mı başlıyorsun. bunun gibi durumlardan bahsediyorum. ama dediğin esporda takım çalışması yüksek seviyede şuanda kişisel becerilerini geliştirmen çok daha yarar sağlayacaktır. gümüş eloda kim napacak belli olmuyor oyunu okuyamazsın . düşünce gümüş eloyu terk etti xD
Yakından yani tahminen en fazla 6 metreden sprey yapabiliyorum ama mesela dustta a planttan shorts sprey yapamıyorum ak-47 ile

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Yakından yani tahminen en fazla 6 metreden sprey yapabiliyorum ama mesela dustta a planttan shorts sprey yapamıyorum ak-47 ile
spray zaten uzak hedeflere çok hakim değilsen yapmayı denememelisin. belki takımına tilt olup oyunu salıyosundur. bu dediklerimi yapıyosan başka ihtimal kalmıyor gibi. sen oyununa bak sadece, boşver kaybetmek istiyorlarmış gibi oynasınlar gerekirse her round clutch almaya çalış . 3 gün kaybedersin 5 gün kaybedersin sonrasında gelişecek oyun tarzın ve aim ile şuanki durumunla ulaşabileceğinden çok daha üste çıkarsın. bide madem silverdasın sana elmas değerinde tavsiye o eloda asla ölen ilk 2 kişi arasında olma rushlamaya öleceksen 1 kişiden fazlasını yanında götürdüğünden emin ol yoksa yanlış oynuyorsundur.

Top Bottom