Neler Yeni

2 yıldır trafo kaynaklı elektrik kesintisi sorunu

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Yaşadığım ilçede 50 60 apartmanlı bir mahallede yaşıyorum fakat 2 yıldan beri aynı yerdeki trafo haftada bir patlıyor Tamir ediyorlar 4 5 saate haftaya tekrar patlıyor her hafta elektrik gitmesinden bıktım 5 6 ay önce bu sorun nedeni ile 2 televizyon 1 buzdolabı yandı bizi galyana getirip onuda karşılamadılar. Arayıp 100 lerce kez söylememe rağmen destek talebine bulunuyoruz adınıza diyip geciştiriyolar artık bıktım bunları nereye şikayet edebilirim ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
Mahkemeye basvurun diyecegim ama hangi ilcedesin

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Yaşadığım ilçede 50 60 apartmanlı bir mahallede yaşıyorum fakat 2 yıldan beri aynı yerdeki trafo haftada bir patlıyor Tamir ediyorlar 4 5 saate haftaya tekrar patlıyor her hafta elektrik gitmesinden bıktım 5 6 ay önce bu sorun nedeni ile 2 televizyon 1 buzdolabı yandı bizi galyana getirip onuda karşılamadılar. Arayıp 100 lerce kez söylememe rağmen destek talebine bulunuyoruz adınıza diyip geciştiriyolar artık bıktım bunları nereye şikayet edebilirim ne yapabilirim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Belgeli kayıtlarınız var ise mahkemeye başvurun yok ise tutmaya başlayın müşteri hizmetleri ile yapılan konuşmalar tarafınızca kayıt edilip mahkemede delil olarak kullanılabilir

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belgeli kayıtlarınız var ise mahkemeye başvurun yok ise tutmaya başlayın müşteri hizmetleri ile yapılan konuşmalar tarafınızca kayıt edilip mahkemede delil olarak kullanılabilir
Sms olarak gelen bildirimler + adıma açılan tonlarca destek talebi var ses kaydı almadım açıkçası almama gerek varmı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mahkemeye basvurun diyecegim ama hangi ilcedesin
Ordu ünye

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Arda Gezer
Sms olarak gelen bildirimler + adıma açılan tonlarca destek talebi var ses kaydı almadım açıkçası almama gerek varmı bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ordu ünye
düzgün bir avukat ile mahkemeye başvurun ama en kolay yolu müşteri hizmetleri ile yapılan konuşmalarınızı şahıstan tarih belirtmesini isteyerek sorunla alakalı bilgi almanız

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzgün bir avukat ile mahkemeye başvurun ama en kolay yolu müşteri hizmetleri ile yapılan konuşmalarınızı şahıstan tarih belirtmesini isteyerek sorunla alakalı bilgi almanız
Çözmüyor larki sorunda o gidip mahkeme yoluna veya cimer e başvuracam sıkıldım artık

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
hocam aynı olayı yaşadım cimere bildirin tüm mahalle olarak o zaman çözerler

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru