Bu da videosuHocam öneriniz için teşekkür ederim. Zotac markasından sıkıntı çıkmaz değil mi?
Bu da videosuHocam öneriniz için teşekkür ederim. Zotac markasından sıkıntı çıkmaz değil mi?
Hayır ama yaşarsanız da çok yaşamazsınız çok çok az yüzdelerHocam peki 1080p de kullanırsam darboğaz yapar mı?
2K 1080p 4K hangisi olsun istediğiniz panel tipi ve hz var mıHocam daha almadım önerirseniz çok memnun olurum.
Kavisli mi düz mü?Hocam daha almadım önerirseniz çok memnun olurum.
Hocam açıkçası monitör için 2500 TL civarında bir bütçe ayırdım ben 2 k 144 hz ips olarak düşünüyorum ancak daha iyi bir öneriniz olursa özellikleri kendiniz de seçebilirsiniz.Hayır ama yaşarsanız da çok yaşamazsınız çok çok az yüzdeler
Mesaj otomatik birleştirildi:
2K 1080p 4K hangisi olsun istediğiniz panel tipi ve hz var mı
Hocam bütçeyi mecbur aşıyor o fiyata düzgün yok.Hocam açıkçası monitör için 2500 TL civarında bir bütçe ayırdım ben 2 k 144 hz ips olarak düşünüyorum ancak daha iyi bir öneriniz olursa özellikleri kendiniz de seçebilirsiniz.
Hocam kavisli veya düz fark etmez açıkçası. Ayrıca attığınız monitör bütçemin üstünde kalıyor bütçemi 1000 TL arttırmaya değer mi sizce?Kavisli mi düz mü?
![]()
MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam açıkçası monitör için 2500 TL civarında bir bütçe ayırdım ben 2 k 144 hz ips olarak düşünüyorum ancak daha iyi bir öneriniz olursa özellikleri kendiniz de seçebilirsiniz.
27 inç alacaksan kavisli al gerçekten çok farkediyor ben hem düzü hem kavisliyi denedim kavisli fena bir şeyHocam kavisli veya düz fark etmez açıkçası. Ayrıca attığınız monitör bütçemin üstünde kalıyor bütçemi 1000 TL arttırmaya değer mi sizce?
165 hz almana gerek yok bence 144 hz işini çok çok iyi görürHocam kavisli veya düz fark etmez açıkçası. Ayrıca attığınız monitör bütçemin üstünde kalıyor bütçemi 1000 TL arttırmaya değer mi sizce?
Samsung var bir tek o fiyataHocam bütçeyi mecbur aşıyor o fiyata düzgün yok.
![]()
MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
MSI Optix MAG271CQR 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG271CQR 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG271CQR 27" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Hocam attığınız montitör güzel gözüküyor. @Naci Hocam siz ne düşünüyorsunuz?Samsung 27" Odyssey G5
27 inç alacaksan kavisli al gerçekten çok farkediyor ben hem düzü hem kavisliyi denedim kavisli fena bir şey
165 hz almana gerek yok bence 144 hz işini çok çok iyi görür
Samsung var bir tek o fiyata
G5 almayın ghosting sorunlu diyorlar.Hocam attığınız montitör güzel gözüküyor. @Naci Hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam bütçeyi çok fazla aşmak istemiyorum açıkçası. Ancak sizce bütçeyi 1000 TL arttırmaya değer mi?
Bence değer. Benim attığım ilk monitörü alabilirsiniz.Hocam attığınız montitör güzel gözüküyor. @Naci Hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam bütçeyi çok fazla aşmak istemiyorum açıkçası. Ancak sizce bütçeyi 1000 TL arttırmaya değer mi?
Aynen vazgeçtim alma samsung 1000 tl verip asus alHocam attığınız montitör güzel gözüküyor. @Naci Hocam siz ne düşünüyorsunuz?
Uyardığınız için teşekkürler sizin ilk attığınız için 1000 TL arttırmaya değer mi?( pardon değer dediğinizi görmemişim.)G5 almayın ghosting sorunlu diyorlar.
Bence değer. Benim attığım ilk monitörü alabilirsiniz.
Hocam peki bu fiyata en iyi monitör bu mudur?![]()
MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix G27CQ4P 27" 1ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bence bu ama yine de monitörü gösterip bu monitör nasıldır diye konu açın başlık monitör tavsiyesi diye yapın.Uyardığınız için teşekkürler sizin ilk attığınız için 1000 TL arttırmaya değer mi?( pardon değer dediğinizi görmemişim.)
Hocam peki bu fiyata en iyi monitör bu mudur?