20.000 TL monitör dahil sistem

Berkarda

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,172
Bütçe
20000
Rtx 30 serisi olsun bide overclock olan Intel yada AMD ryzen olursa efsane olur
Oynayacağım oyunlar
1. GTA V
2. Çıkmamış ama sistem gereksinimleri yaklaşık bilinen GTA 6
3.Minecraft Java edition
Not : 1.19 sürümünde shader açabilen
Birde bazen better Minecraft mod paketi oynayacağım onuda kaldıran olsun
4.Valorant
5.Cyperpunk 2077
6.PUBG

Sistem gayet güzel yanına paylaştığım monitörü alabilirsiniz. İşlemci fazlasıyla performanslı overclok gibi gereksiz şeylere gerek yok. Ancak illa ki overclok yapıcam derseniz daha kötü olan Ryzen 3600 işlemcisine sahip bir sistem alman gerekiyor.

12400f overclock yapılmıyor ama 12400 yapılıyor mu biliyorsan yazar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece k mi
sadece K serileri ile düz serilerin içinde dahili ekran kartı oluyor yani APU

Sistem gayet güzel yanına paylaştığım monitörü alabilirsiniz.

Monitör iyi de sistem yok ya ben AMD seviyorum Intel olarakta overclock lazım peki overclocksuz benim oyunları full ayarlarda kaldırır mı bide GTA da modlu olcak grafik modları

Monitör iyi de sistem yok ya ben AMD seviyorum Intel olarakta overclock lazım peki overclocksuz benim oyunları full ayarlarda kaldırır mı bide GTA da modlu olcak grafik modları
Vs araba

Vs araba
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...-nvme-m2-ssd-rtx3060-oyun-bilgisayari-p-42118 bu nasıl hem AMD hem rtx

İ5 12400F performans olarak zaten çok güçlü sırf overclok için düşük seviye bir işlemci almaya gerek yok. Paylaştığım video da sistemin incelemesi mevcuttur.

Rtx 30 serisi olsun bide overclock olan Intel yada AMD ryzen olursa efsane olur
Oynayacağım oyunlar
1. GTA V
2. Çıkmamış ama sistem gereksinimleri yaklaşık bilinen GTA 6
3.Minecraft Java edition
Not : 1.19 sürümünde shader açabilen
Birde bazen better Minecraft mod paketi oynayacağım onuda kaldıran olsun
4.Valorant
5.Cyperpunk 2077
6.PUBG
Ekleme yapmak isterim sadece.
Hiç bir oyun sistem gereksinimleri ile örtüşmüyor.
Optimizasyona bağlı ve GTA 6 ortalama sistem gereksini neymiş merak ettim atarsanız sevinirim.
O bütçede her oyunu rahat açacak sistem toplarsınız zaten.

Güzel FPS değerleri var peki 16 GB ramle kaç yıl beni götürür bide bilgisayar mühendisliği okumayı planlıyorum kaç yıl götürür macunlar vs yaparak bozulmadan
İ5 12400F performans olarak zaten çok güçlü sırf overclok için düşük seviye bir işlemci almaya gerek yok. Paylaştığım video da sistemin incelemesi mevcuttur.

Güzel FPS değerleri var peki 16 GB ramle kaç yıl beni götürür bide bilgisayar mühendisliği okumayı planlıyorum kaç yıl götürür macunlar vs yaparak bozulmadan

Bilmem gerekirse ramleri satıp sonra 2 adet 16 GB RAM alıp 32 GB olarak kullanabilirsiniz. Elektronik ürünlerini ne zaman bozulacağı belli olmaz.
Ultura ayarlar takıntın yoksa, performans olarak yaklaşık 4-5 yıl daha gideri olur.

Bilmem gerekirse ramleri satıp sonra 2 adet 16 GB RAM alıp 32 GB olarak kullanabilirsiniz. Elektronik ürünlerini ne zaman bozulacağı belli olmaz.
Ultura ayarlar takıntın yoksa, performans olarak yaklaşık 4-5 yıl daha gideri olur.
Ultra değil High isterim zaten rtx açınca hatta medium ayarlara alırım görüntü farkı fazla yoksa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,069
Üyeler
184,724
Son üye
beratvarvar
Geri