evde xbox var diye xbox uyumlu olmasını istedim ama xbox ı ne kadar kullanırım bilmiyorum. Pc uyumlu önerin nedir
İkinci el alabilsen 13.000 TL'ye T300 önerirdim. Kalanıyla da yanına manuel vites (TH8S) alabilirdin. Sıfır olması şartsa ve bütçeni biraz esnetebilirsen sıfırını da 22.000 TL'ye alabilirsin. Ancak direksiyon setlerinde sıfır alınmasını pek tavsiye etmiyorum çünkü çoğu kişi çabuk sıkıldığı için aldıktan kısa süre sonra ikinci elde satmaya çalışıyor. Dolayısıyla sıfıra yakın setleri neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsun. Taksit değil de kredi çekip ikinci el almayı düşünebilirsin.
Bütçeyi hiç aşamıyorsan da en fiyat/performans seçim Logitech G29 olur. Ayrıca G923 de olabilir ancak hissiyat olarak aralarında o kadar da fark yok. İkisi de nihayetinde dişli sistem kullanıyor. Bana göre aradaki fiyat farkına değmez.
Ben şu anda Thrustmaster T300 ve yanında TH8S kullanıyorum. Bundan önce de 6-7 farklı set kullandım. Dolayısıyla aralarında hissiyat olarak ne kadar fark olduğunu biliyorum. Bunu hep söylerim, Thrustmaster T300 kullandıktan sonra Logitech G29 oyuncak gibi gelmeye başladı. Çünkü T300 tamamen kayışlı sistem kullanırken G29 dişli sistem kullanıyor. Bu da hissiyatı fazlasıyla değiştiriyor.