Neler Yeni

Öneri 20.000 TL'ye Xbox ve Pc Uyumlu Direksiyon Seti Önerisi

ortmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Beycioğlu
Bütçe
20000
Bugünlerde çok heves ediyorum. Pek bilgim yok direksiyon setlerine dair. Daha önce kullanmış bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Deniz Ayaz Ocak
haci yurt dsişda getirme şansın var mı?

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos
Bugünlerde çok heves ediyorum. Pek bilgim yok direksiyon setlerine dair. Daha önce kullanmış bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim
nasıl bir kullanım koşulu var ets tarzı oyunlarmı oyniycaksınız yoksa simracing tarzımı günde kaç saat oyniycaksınız

ortmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Beycioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yurt dışından getirme imkanım yok maalesef. ets, forza, asetto corsa gibi oyunlar oynayacağım

ortmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Beycioğlu
taksitle alacağım için ikinci el alamam. sıfır g923 nasıldır ?

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Xbox şart ise bir çok set eleniyor çünkü uyumlu değiller. Sıfır alınacaksa G920 veya G923 Xbox versiyonu dışında çok bir seçenek yok.

ortmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Beycioğlu
Xbox şart ise bir çok set eleniyor çünkü uyumlu değiller. Sıfır alınacaksa G920 veya G923 Xbox versiyonu dışında çok bir seçenek yok.
evde xbox var diye xbox uyumlu olmasını istedim ama xbox ı ne kadar kullanırım bilmiyorum. Pc uyumlu önerin nedir

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
evde xbox var diye xbox uyumlu olmasını istedim ama xbox ı ne kadar kullanırım bilmiyorum. Pc uyumlu önerin nedir
İkinci el alabilsen 13.000 TL'ye T300 önerirdim. Kalanıyla da yanına manuel vites (TH8S) alabilirdin. Sıfır olması şartsa ve bütçeni biraz esnetebilirsen sıfırını da 22.000 TL'ye alabilirsin. Ancak direksiyon setlerinde sıfır alınmasını pek tavsiye etmiyorum çünkü çoğu kişi çabuk sıkıldığı için aldıktan kısa süre sonra ikinci elde satmaya çalışıyor. Dolayısıyla sıfıra yakın setleri neredeyse yarı fiyatına alabiliyorsun. Taksit değil de kredi çekip ikinci el almayı düşünebilirsin.

Bütçeyi hiç aşamıyorsan da en fiyat/performans seçim Logitech G29 olur. Ayrıca G923 de olabilir ancak hissiyat olarak aralarında o kadar da fark yok. İkisi de nihayetinde dişli sistem kullanıyor. Bana göre aradaki fiyat farkına değmez.

Ben şu anda Thrustmaster T300 ve yanında TH8S kullanıyorum. Bundan önce de 6-7 farklı set kullandım. Dolayısıyla aralarında hissiyat olarak ne kadar fark olduğunu biliyorum. Bunu hep söylerim, Thrustmaster T300 kullandıktan sonra Logitech G29 oyuncak gibi gelmeye başladı. Çünkü T300 tamamen kayışlı sistem kullanırken G29 dişli sistem kullanıyor. Bu da hissiyatı fazlasıyla değiştiriyor.

ortmen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ömer Beycioğlu
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler ve yorumun için. Bunları göz önünde bulundurarak bir tercih yapacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,016,783
Üyeler
161,138
Son üye
concordesign
Top Bottom