bypast
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 374
ben bunu kaç günde şarj olur diye attım patlayınca düşmana atsak ölürmüHocam fiyat bedava gibi sanki patlamayalım sonra

ben bunu kaç günde şarj olur diye attım patlayınca düşmana atsak ölürmüHocam fiyat bedava gibi sanki patlamayalım sonra
Patlayınca siz ölürsünüzben bunu kaç günde şarj olur diye attım patlayınca düşmana atsak ölürmü![]()
patlamadan düşmana atamPatlayınca siz ölürsünüzpatlamadan atın düşmana o zaman onda patlar ölür gibi hatta nükleer bomba gibi etkide görebilir ufak bir katliam olur
El bombasından daha ucuz ve etkili olur bencepatlamadan düşmana atam![]()
bunu oyun getirmeliler pugb düşmana atarızEl bombasından daha ucuz ve etkili olur bence
Bir de cok ucuz yani o fiyat ne o powerbankebunu oyun getirmeliler pugb düşmana atarızpower bank döveriz
![]()
kalite bilmem ama alan var yorumları okudum az iyi kötü yorum yok gibiBir de cok ucuz yani o fiyat ne o powerbanke
Kesinlikle katılıyorum hoca birde arkasına nükleer serpinti bırakırsa adamlar bi süre oraya giremezse üstüne birde büyük bir yangın çıkartırsa molotof gibi tadından yenmezbunu oyun getirmeliler pugb düşmana atarızpower bank döveriz
![]()
doğruKesinlikle katılıyorum hoca birde arkasına nükleer serpinti bırakırsa adamlar bi süre oraya giremezse üstüne birde büyük bir yangın çıkartırsa molotof gibi tadından yenmez
doğru
Juo markasi hakkinda bilginiz var mi?Kesinlikle katılıyorum hoca birde arkasına nükleer serpinti bırakırsa adamlar bi süre oraya giremezse üstüne birde büyük bir yangın çıkartırsa molotof gibi tadından yenmez
Juo markasi karsima cikti da o da kaliteli duruyor. Bu marka hakkinda bilgin var mi?20.000LİK önermiyorum nedense ya kalitesiz ya kısa ömürlü oluyorlar baseus 10.000lik veya anker 10.000lik alabilirsin anker 20.000lik vardı haftalar önce indirimde o güzeldi normal parası fazladır o yüzden onu önermedim bütçen çıkarsa bulursan onu al baseus 20.000 olanlar da benim görüşüm iyi değil ama ben kendim 10.000 lik kullanıyorum baseus iyi
Mcdodo mc3720