20.000₺ monitör önerisi

markowic

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 9070xt, 9700x tabanlı bir sistemim mevcut ve sıra geldi monitöre. Bütçe olarak 20.000₺ gibi bir rakam belirledim ve Samsung üzerinden indirimli alım yapabiliyorum. PS oyuncusuydum ve PC’ye yeni geçtim o yüzden küçük ekran hakkında tedirginliklerim var ama 20bin’e 32 inç oled monitör ne yazık ki yok.

Samsung Oled g6 27’

Buldum bu fiyata daha iyi seçenek var mıdır?

Arkadaşlar 9070xt, 9700x tabanlı bir sistemim mevcut ve sıra geldi monitöre. Bütçe olarak 20.000₺ gibi bir rakam belirledim ve Samsung üzerinden indirimli alım yapabiliyorum. PS oyuncusuydum ve PC’ye yeni geçtim o yüzden küçük ekran hakkında tedirginliklerim var ama 20bin’e 32 inç oled monitör ne yazık ki yok.

Samsung Oled g6 27’

başka seçeneğin yok reis 1 hafta önce bende aynı monitörden aldım sorun varsa sorabilirsin

Samsung Oled g6 27’

alıcaksan testlerine bak şüphe kalmasın içinde pekde bir seçenek yok gibi

Geri