Bütçeyi biraz daha aşarsan 3070 li sistem var.Başlıkta gördüğünüz gibi bütçe max 20k'ya sistem önerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
O monitörde hayaletlenme sorunu yok mu?Sistem:
Phantom 7T10-RTX3070/Ti - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX nvidia ekran kartlı Phantom 7T10-RTX3070Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
monitör: https://www.hepsiburada.com/samsung...ed-monitor-p-HBV00000XKI60?magaza=Hepsiburada
Hocam anakart eski olmamış mı ve soğutucu yeterli mi ?Şimdi gördüm bu sistem efso olmuş.
Monitör olarak ta @Selman Karaa nın bir önerisi vardır.Phantom 7T10-RTX3070/Ti - Game Garaj
İntel işlemcili ve RTX nvidia ekran kartlı Phantom 7T10-RTX3070Ti oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bu fiyatlara monster'ın 27'' 240hz monitörü vardı onu düşünmüştüm ben ..monitör bu olabilir
Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Asus Tuf Gaming VG24VQ 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu fiyat için en iyisi bu daha iyisi yok.Hocam anakart eski olmamış mı ve soğutucu yeterli mi ?
O monitörde hayaletlenme sorunu yok mu?