evet bende 650leri daha iyi diye okumustumHocam şimdi baktımda anakartlar arasında çok fark var. Sonradan attığınız sisteme yöneliyorum daha cazip geldi
evet bende 650leri daha iyi diye okumustumHocam şimdi baktımda anakartlar arasında çok fark var. Sonradan attığınız sisteme yöneliyorum daha cazip geldi
Tamamdır hocam. İkinci attığınız sistemi alacağım. Umarım Çarşamba gününe kadar zam gelmezevet bende 650leri daha iyi diye okumustum
Sistem güzel evet, fakat bütçemi aşıyorBütçenizi biraz aşıyor ama bu sistem de benim çok hoşuma gitti
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
hayırlı olsun hocam tam olarak benim aldıgım gibi mi alacaksınız 36kTamamdır hocam. İkinci attığınız sistemi alacağım. Umarım Çarşamba gününe kadar zam gelmez
Öncelikle sağolun hocam. RAM'i 32GB SSD'yi 1TB yaparak 37.1k gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. Kasayı değiştirmeyeceğim.hayırlı olsun hocam tam olarak benim aldıgım gibi mi alacaksınız 36k
32gb yapmak mantıklı hocam kesinlikle bnde ileride takarım diye düşünüyorum ssd de 1tb güzel kasayı bence değiştirin ben araştırdımda o markayı ve 600w hoşuma gitmedi birde kasayı fulltowr aldım ileride belki 3 fanlı bişeye geçerim ektra bir şey çıkar işimide ileriye dönük görsün diye düşünerek yaptım ama asıl sebebi 750w olması tabii ki size kalmıs sonucÖncelikle sağolun hocam. RAM'i 32GB SSD'yi 1TB yaparak 37.1k gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. Kasayı değiştirmeyeceğim.
Hocam kasayı değiştirmek isterdim fakat bütcemi aşıyor32gb yapmak mantıklı hocam kesinlikle bnde ileride takarım diye düşünüyorum ssd de 1tb güzel kasayı bence değiştirin ben araştırdımda o markayı ve 600w hoşuma gitmedi birde kasayı fulltowr aldım ileride belki 3 fanlı bişeye geçerim ektra bir şey çıkar işimide ileriye dönük görsün diye düşünerek yaptım ama asıl sebebi 750w olması tabii ki size kalmıs sonuc
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun bu arada
hmm yani şimdilik 16gbx1 ramdede kalabilrsin belki sadece oyun içinse yeterli diyorlardı cünkü rami koymak kasaya göre daha kolay yoruculuk olarak onuda düşünebilrisn ama render tarzı şeyler yapıyorsan 32 öneriyorlardıHocam kasayı değiştirmek isterdim fakat bütcemi aşıyor
rami bırakıp kasayı değişiblirsin gibi olabilirhmm yani şimdilik 16gbx1 ramdede kalabilrsin belki sadece oyun içinse yeterli diyorlardı cünkü rami koymak kasaya göre daha kolay yoruculuk olarak onuda düşünebilrisn ama render tarzı şeyler yapıyorsan 32 öneriyorlardı
Hocam bence kasa ve psu işimi görürhmm yani şimdilik 16gbx1 ramdede kalabilrsin belki sadece oyun içinse yeterli diyorlardı cünkü rami koymak kasaya göre daha kolay yoruculuk olarak onuda düşünebilrisn ama render tarzı şeyler yapıyorsan 32 öneriyorlardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
rami bırakıp kasayı değişiblirsin gibi olabilir
görebilir hocam ona ben tam yüküm verememde 6 yıllık sistemim mesela 500w kullanıyordum smdi bu sisteme 600 koymak istemedim alanlarda yükseltmiş yine tabi sorun yaratmaz yanide almısken öyle aldım ben sana kalmıs yineHocam bence kasa ve psu işimi görür
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Anakarti b650m olarak seçebilirsinizAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com