Neler Yeni

30k hazır sistem önerisi

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
just ReQo
evet bende 650leri daha iyi diye okumustum
Tamamdır hocam. İkinci attığınız sistemi alacağım. Umarım Çarşamba gününe kadar zam gelmez 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçenizi biraz aşıyor ama bu sistem de benim çok hoşuma gitti
Sistem güzel evet, fakat bütçemi aşıyor 😶

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
just ReQo
hayırlı olsun hocam tam olarak benim aldıgım gibi mi alacaksınız 36k
Öncelikle sağolun hocam. RAM'i 32GB SSD'yi 1TB yaparak 37.1k gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. Kasayı değiştirmeyeceğim.

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Güleray
Öncelikle sağolun hocam. RAM'i 32GB SSD'yi 1TB yaparak 37.1k gibi bir fiyata almayı düşünüyorum. Kasayı değiştirmeyeceğim.
32gb yapmak mantıklı hocam kesinlikle bnde ileride takarım diye düşünüyorum ssd de 1tb güzel kasayı bence değiştirin ben araştırdımda o markayı ve 600w hoşuma gitmedi birde kasayı fulltowr aldım ileride belki 3 fanlı bişeye geçerim ektra bir şey çıkar işimide ileriye dönük görsün diye düşünerek yaptım ama asıl sebebi 750w olması tabii ki size kalmıs sonuc

hayırlı olsun bu arada :)

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
just ReQo
32gb yapmak mantıklı hocam kesinlikle bnde ileride takarım diye düşünüyorum ssd de 1tb güzel kasayı bence değiştirin ben araştırdımda o markayı ve 600w hoşuma gitmedi birde kasayı fulltowr aldım ileride belki 3 fanlı bişeye geçerim ektra bir şey çıkar işimide ileriye dönük görsün diye düşünerek yaptım ama asıl sebebi 750w olması tabii ki size kalmıs sonuc

hayırlı olsun bu arada :)
Hocam kasayı değiştirmek isterdim fakat bütcemi aşıyor 🙃

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Güleray
Hocam kasayı değiştirmek isterdim fakat bütcemi aşıyor 🙃
hmm yani şimdilik 16gbx1 ramdede kalabilrsin belki sadece oyun içinse yeterli diyorlardı cünkü rami koymak kasaya göre daha kolay yoruculuk olarak onuda düşünebilrisn ama render tarzı şeyler yapıyorsan 32 öneriyorlardı

hmm yani şimdilik 16gbx1 ramdede kalabilrsin belki sadece oyun içinse yeterli diyorlardı cünkü rami koymak kasaya göre daha kolay yoruculuk olarak onuda düşünebilrisn ama render tarzı şeyler yapıyorsan 32 öneriyorlardı
rami bırakıp kasayı değişiblirsin gibi olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: ReQo

ReQo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
just ReQo

rami bırakıp kasayı değişiblirsin gibi olabilir
Hocam bence kasa ve psu işimi görür

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Güleray
Hocam bence kasa ve psu işimi görür
görebilir hocam ona ben tam yüküm verememde 6 yıllık sistemim mesela 500w kullanıyordum smdi bu sisteme 600 koymak istemedim alanlarda yükseltmiş yine tabi sorun yaratmaz yanide almısken öyle aldım ben sana kalmıs yine

• Beğen

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Ege Y.
Anakarti b650m olarak seçebilirsiniz

• Beğen

Inspecta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk Güleray
Bütçemi arttırdım ve aşağıdaki kasayı almaya karar verdim (Özelleştirmeler ile),
hayırlı olsun neleri özelleştirdin en iyisni yapmıssın ya 1 kere al tam al kafanda eksikk kalmasın 3 4 k için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,311
Üyeler
164,995
Son üye
yaniolmasaolmazmi
Top Bottom