🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
korku sarmış en ufak bir şey de hemen götürüyorlar şucu olmadığı halde
İnstagramda gördüğümde gülmekten ölmüştüm.Yusuf Kayaalp'e ( tarih kanalı var youtubede 1m aboneli) Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten dolayı dava açıldı!
Kaynak; Alıntıyı görüntüle
Adama Silivri şakası yapıyorduk gerçek oldu.
Türkiyede her zaman suçtu zatenGerçekleri söylemek artık suç olmuş.
Videoyu konuya koydumknk yeni konu açın yeni video attı
Umarım hapse atılır. Babasının çiftliği değil Türkiye... Sosyal medyada takılıyor diye, her istediğine hakaret edemez.Videoya göre Yusuf Kayaalp'in 2 videosunda Cumhurbaşkanına hakaret edilmiş ve cumhurbaşkanı H*tler'e benzetilmiş
Erdoğan'ı Hitler'le bir mi tutuyorsun? Bu mu doğruyu söylemek?doğruyu söylemek hakaret sayılıyor burada.
konudan uzağım da nerede hitler ile bir tutmuş bilmiyorum gerçektenUmarım hapse atılır. Babasının çiftliği değil Türkiye... Sosyal medyada takılıyor diye, her istediğine hakaret edemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erdoğan'ı Hitler'le bir mi tutuyorsun? Bu mu doğruyu söylemek?
Bende izlemedim, vaktimi harcayamam böyle videolar için. Konuyu açan arkadaş Hitler ile bir tuttuğunu yazmış. Onu referans alarak yorumladım.konudan uzağım da nerede hitler ile bir tutmuş bilmiyorum gerçekten
sanırım hitlerle bir tuttuğu verdikleri tutanakta söylemişler belki yanlış anlaşılma olmuş olabilir miBende izlemedim, vaktimi harcayamam böyle videolar için. Konuyu açan arkadaş Hitler ile bir tuttuğunu yazmış. Onu referans alarak yorumladım.
“Benzetme”Umarım hapse atılır. Babasının çiftliği değil Türkiye... Sosyal medyada takılıyor diye, her istediğine hakaret edemez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Erdoğan'ı Hitler'le bir mi tutuyorsun? Bu mu doğruyu söylemek?