Neler Yeni

[20.10.2021 GÜNCELLEME] Yusuf Kayaalp'e Erdoğan'a Hakaretten Dolayı Dava Açıldı!!

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Bende izlemedim, vaktimi harcayamam böyle videolar için. Konuyu açan arkadaş Hitler ile bir tuttuğunu yazmış. Onu referans alarak yorumladım.
Ben demedim dava gerekçesinde böyle yazılıyor ve sebep olarak gösterilen 2 videonun birinde 15 dakikasına sadece 12 saniyesinde Erdoğan var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım hapse atılır. Babasının çiftliği değil Türkiye... Sosyal medyada takılıyor diye, her istediğine hakaret edemez.

Erdoğan'ı Hitler'le bir mi tutuyorsun? Bu mu doğruyu söylemek?
Ben videolarını izlerim Yusuf kayaalpin çok da güzel videoları var ama ben Erdoğan'a hakaret ettiği bir videoyu hatırlamıyorum

Yumurtalı Tavuk

80+ Bronze
Hoş Geldin Burası Orta Doğu Demokrasiden Düşünce özgürlüğünden Adaletten Uzak bir coğrafya Ve Burası Türkiye Cumhuriyeti Ve Başta Güç hastası var Şaşırmadın Öyle bir şey olacağı Çok belliydi zaten Kayaalp Abone için kendini riske attı İnş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Hoş Geldin Burası Orta Doğu Demokrasiden Düşünce özgürlüğünden Adaletten Uzak bir coğrafya Ve Burası Türkiye Cumhuriyeti Ve Başta Güç hastası var Şaşırmadın Öyle bir şey olacağı Çok belliydi zaten Kayaalp Abone için kendini riske attı İnş.
Aslında Kayaalp de hakaret etmedi gerekçe pek de geçerli değil

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Ben demedim dava gerekçesinde böyle yazılıyor ve sebep olarak gösterilen 2 videonun birinde 15 dakikasına sadece 12 saniyesinde Erdoğan var.

Ben videolarını izlerim Yusuf kayaalpin çok da güzel videoları var ama ben Erdoğan'a hakaret ettiği bir videoyu hatırlamıyorum
Hitler benzetmesi yapmamış mı yani?

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
bilmeden iftira atman çok yanlış söylediği tek şey hitler "gibi" yayılmacı bir politika izlediği
Ana konudaki yazıya göre yorum yaptığımı, ilk mesajımda söyledim. Takip etmiyorum ki bu elemanı, nerden bileyim...

Her ne şekilde olursa olsun. Hitler gibi bir soykırımcıyla ülkemizin Cumhurbaşkanını bir tutmak doğru değil.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yusuf Kayaalp'e ( tarih kanalı var youtubede 1m aboneli) Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten dolayı dava açıldı!
Kaynak; Alıntıyı görüntüle
Adama Silivri şakası yapıyorduk gerçek oldu.

GÜNCELLEME

Arkadaşlar Yusuf Kayaalp yeni video yayınladı konuyla ilgili aşağıya bırakıyorum düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Videoya göre Yusuf Kayaalp'in 2 videosunda Cumhurbaşkanına hakaret edilmiş ve cumhurbaşkanı H*tler'e benzetilmiş :D İfade için adliyeye gidince de 38 dakika nezarette kalmış. Ekim ayında mahkeme var.

Bu arada 2 videodan birinin adı 'Büyük Türkiye hayali' ve video 14 dakika, sadece 15 saniye cumhurbaşkanı var.

2. video ise 'Türkiye Suriyede ne yapıyor?'
İzlerim ve RTE gerçekten çok az gözüküyor saniyeler yani.
RTE artık hakkında bile konuşmak riskli bir şey oldu.
Bu konuda yazarken tedirginim.
Şimdi Boş Oy verme kararıma daha sıcağım.
Ne alaka ya hitler benzetmesini hangi kör gördü de dava açalım dedi diyecğeim ona bile dava açılır galiba boşverin.
He onun gibi yayılmacı denmiş ancak bunu doğru bulmuyorum bence onunla hiçbir lider an yana duramaz o kadar soykırımcı bir faşist.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
İzlerim ve RTE gerçekten çok az gözüküyor saniyeler yani.
RTE artık hakkında bile konuşmak riskli bir şey oldu.
Bu konuda yazarken tedirginim.
Şimdi Boş Oy verme kararıma daha sıcağım.
Ne alaka ya hitler benzetmesini hangi kör gördü de dava açalım dedi diyecğeim ona bile dava açılır galiba boşverin.
He onun gibi yayılmacı denmiş ancak bunu doğru bulmuyorum bence onunla hiçbir lider an yana duramaz o kadar soykırımcı bir faşist.
Erdoğan en çok hakarete uğrayan ve hakkında iftiralar atılan başkan. Bu dava açılanlara da bir halt olmuyor. Uyarıyorlar, bir daha yapma deyip geçiyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
@Fevkelade1i Şimdi baktımda hitler gibi bir yayılmacı politika izliyordu bu gerekçe biraz saçma bence Yusuf Kayaalp akıllı adam erdoğana hakaret etmez

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
@Fevkelade1i Şimdi baktımda hitler gibi bir yayılmacı politika izliyordu bu gerekçe biraz saçma bence Yusuf Kayaalp akıllı adam erdoğana hakaret etmez
Hitler nasıl yayılmacı politika izliyordu biliyor musun? Soykırım yapıyordu adam, masum insanları katlediyordu. Bununla Erdoğan'ı benzetmişse, kesinlikle suçlu. Ama o davadan iş çıkmaz işte, bu gibi davalar genelde sonuçsuz kalıyor.

ÖDTÜ'lü gençler Erdoğan'a ve ona oy veren millete ağır hakaret eden pankartlar açmışlardı. Haklarında dava açıldı. Gençlerin anneleri Erdoğan'la görüştü. Gençler de, özür dilediklerini belirtti. Erdoğan gençleri affedip, külliyede ağırladı ve hediyeler vererek evlerine gönderdi.

Kaynak: https://www.trthaber.com/haber/gund...encilere-actigi-davayi-geri-cekti-389694.html

Ama millet uydurmuş kafasından bir Silivri muhabbeti. Görende Erdoğan'ı eleştiren Silivri'ye gidiyor sanacak...

Top Bottom