Neler Yeni

20-23k Laptop Önerisi

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
Merhabalar,
Arkadaşım masaüstü alacaktı ama vazgeçti o yüzden laptopa döndük. 20k civarına laptop önerir misiniz? Oyun oynayacak. Ram+ssd ekleyebilir kendi eğer önereceğiniz laptopta ram eklenmeli diyorsanız onu da atar mısınız? (Duruma göre 23kya kadar çıkabilir)
Yoksa sizce masaüstüne mi dönsün? Ama onda da monitörler vs uçmuş durumda.
Ekleme: Duruma göre 27kya çıkabilir.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Salih Akçin
Merhabalar,
Arkadaşım masaüstü alacaktı ama vazgeçti o yüzden laptopa döndük. 20k civarına laptop önerir misiniz? Oyun oynayacak. Ram+ssd ekleyebilir kendi eğer önereceğiniz laptopta ram eklenmeli diyorsanız onu da atar mısınız? (Duruma göre 23kya kadar çıkabilir)
Yoksa sizce masaüstüne mi dönsün? Ama onda da monitörler vs uçmuş durumda

Aynen bana da lazim ama aklimda su var. 3060 li kullanan varsa oyun performansı fraln yazarsan ben ve arkadaşı bilgilendirmis olur

68P42EA https://www.amazon.com.tr/dp/B0BH4ZY4SH?ref_=cm_sw_r_apann_dp_CB4FZT0MVE2MDNT4X1EF
Bende i5 12500h +rtx3060 ikilisi mevcut +ddr5 8gb Ram ile, Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 7 8 aydır kullanıyorum hiç bir pişmanlık yaşamadı tek sorunu 8gb Ram olması onu da yükseltirseniz hiçbir problem kalmaz. Ha bir de bu laptop oyun laptopu yani pil performansı çok çok iyi değil, eko mod da İnternette gezinirken 2 saat civarında bitiyor. Şimdi gelelim benim yaşadığım tek kötü soruna, arkadaşlar bendeki modelde ssd yükseltmesi için boş yuva olmadığı söylendi, hp yetkili servisini arayıp seri numarasından sorgulattım, ama dediğim gibi bendeki modelde oldu bu sonuçta intel anakart olan modelde böyle bi eksi var, amd tarafında belki de boş yuvası vardır bilemiyorum. Ram kısmına gelirsek +1 boş yuva daha var ondan eminim. Biraz karışık bi yazı oldu soracağınız bişey varsa yardımcı olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Ümit
İlgilendiği Kategoriler
gaming leptop
3060 oyunlarda kac fps alıyorsun yanlis bilmiyorsam ryzen5600 h la is 11400f kafa kafa ya bir islemci oyun performansı nasil olur

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende i5 12500h +rtx3060 ikilisi mevcut +ddr5 8gb Ram ile, Laptopu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz 7 8 aydır kullanıyorum hiç bir pişmanlık yaşamadı tek sorunu 8gb Ram olması onu da yükseltirseniz hiçbir problem kalmaz. Ha bir de bu laptop oyun laptopu yani pil performansı çok çok iyi değil, eko mod da İnternette gezinirken 2 saat civarında bitiyor. Şimdi gelelim benim yaşadığım tek kötü soruna, arkadaşlar bendeki modelde ssd yükseltmesi için boş yuva olmadığı söylendi, hp yetkili servisini arayıp seri numarasından sorgulattım, ama dediğim gibi bendeki modelde oldu bu sonuçta intel anakart olan modelde böyle bi eksi var, amd tarafında belki de boş yuvası vardır bilemiyorum. Ram kısmına gelirsek +1 boş yuva daha var ondan eminim. Biraz karışık bi yazı oldu soracağınız bişey varsa yardımcı olurum
Hocam bu serilerde fan sesi sorunu ekran sallanması var diyorlar doğru mudur?

Sleepy.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Osman Yılmaz
ben yılbaşında almıştım senin bütçenle kendi bilgisayarımı ama şuan 4 - 5 k artmış fiyatı

hocam eyer yerınız ankaradaysa vatandan aldıgım leptop aynı fıyata sıfır hata vatan kutusundan dahı cıkmadı 23 k verıyım urun asadakı suan 27.500 olmus aldıgım fıyata verebılırım 23 bın kampanyada aldıydım

pinkward

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
İ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam eyer yerınız ankaradaysa vatandan aldıgım leptop aynı fıyata sıfır hata vatan kutusundan dahı cıkmadı 23 k verıyım urun asadakı suan 27.500 olmus aldıgım fıyata verebılırım 23 bın kampanyada aldıydım

Ankara'da arkadaşım hocam. Kronik sorunu var mı bu markanın bilen var mıdır?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,315
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
22.400 düşüyor. Bence almayin. Acer laptop indirim takip edin sıfır kendiniz alın derim
urun saten acmadık vatan kutusunda yanı acsam dıcemkı tamam 2 cı el sıfır urun hıc acılmamıs sekılde vercez
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ bı ucret kazanmıcam saten aldıgım fıyat vercem bende bıdaha dusureceklerını sanmıyom satma nedenım acıl nakıt lazım eyt ıcın oyuzden yanlıs anlasılmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Onur içel
urun saten acmadık vatan kutusunda yanı acsam dıcemkı tamam 2 cı el sıfır urun hıc acılmamıs sekılde vercez
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ bı ucret kazanmıcam saten aldıgım fıyat vercem bende bıdaha dusureceklerını sanmıyom satma nedenım acıl nakıt lazım eyt ıcın oyuzden yanlıs anlasılmasın
Sıfır kutusu açilmdiysa birsey diyemem. Ama 22.499 düştü geçen hafta 24999 yüzde 10 indirim vardi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,530
Üyeler
167,148
Son üye
donugu
Top Bottom