Neler Yeni

20-25 bin TL civarı İpad önerisi

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim. Kullanımı günlük kullanım film, dizi, PDF tarzı olacak. Ağırlıklı olarak öğrenci tableti yani.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim.
Ben olsam bunu alıp geçerdim. İşlemci olarakta ekran olarakta güzel cihaz.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Samsung için bu fiyatlara çıkılır mı bilemedim. S9 Fe+ da iyi duruyordu aradaki farka değer mi?
Kesinlikle değer. Snapdragon 8 Gen 2 Exynos 1380'den 3 kat daha güçlü. Ve Samsung Tab S9 AMOLED ekran kullanırken Samsung Tab S9 FE+ TFT LCD ekran kullanıyor. iPad Air IPS LCD kullanıyor. Dediğiniz amaçlara göre ekran kalitesi istiyorsunuz bunun için en iyisi Samsung Tab S9.

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
803
İsim
Ensar Polat
İyi sosyaller. Daha önce de tablet konusu açmıştım ve S9 FE+'a karar vermiştim. Eğer iPad olursa 20-25 bine kadar çıkabilirim. Sizce IPad'e bu fiyatlara çıkmaya değer mi yoksa Samsung iyi midir? iPad değerse hangi modeli önerirsiniz. iPad için kalem de önerirseniz sevinirim. Kullanımı günlük kullanım film, dizi, PDF tarzı olacak. Ağırlıklı olarak öğrenci tableti yani.
iPad air6 veya ikinci elde 0 a yakın iPad pro 4 bulabilirsin

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Samsung için bu fiyatlara çıkılır mı bilemedim. S9 Fe+ da iyi duruyordu aradaki farka değer mi?
Samsung için 20k hayatta vermezdim bu bantlarda apple tercih edin

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Emre taşçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung için 20k hayatta vermezdim bu bantlarda apple tercih edin
Bende öyle düşünüyorum. O yüzden samsung alıcaksam FE+ modeli daha iyi geldi. Apple tarafında kalem fiyatı da pahalı olduğu için düşündürüyor.

Top Bottom