Neler Yeni

20-25 k ARASINDA HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ.

juliano

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Burak Sarı
3 sene önce bir pc almıştım. Hazır sistem almadığın sürece fiyatlar yüksek oluyordu. Hala sistem değişmemiş gördüğüm kadarıyla.

Hazır sistemlerde ister istemez 2-3 güzel parça yanına yakışmayan parçalar koyabiliyorlar . Bunu kabul ediyoruz mecbur.

20 k civarını uygun gördüm ama 25 k ya kadar çıkartabilirim sınırımı. Uygun tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim?. Teşekkürler şimdiden.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,557
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Mesaj otomatik birleştirildi:

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,356
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
3 sene önce bir pc almıştım. Hazır sistem almadığın sürece fiyatlar yüksek oluyordu. Hala sistem değişmemiş gördüğüm kadarıyla.

Hazır sistemlerde ister istemez 2-3 güzel parça yanına yakışmayan parçalar koyabiliyorlar . Bunu kabul ediyoruz mecbur.

20 k civarını uygun gördüm ama 25 k ya kadar çıkartabilirim sınırımı. Uygun tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim?. Teşekkürler şimdiden.
kaçırma hocam bunu al illa 2-3 yıl kullancan diye bir şey yok biraz daha para toplar 4000 serisine bakarsın ilerde bundan kalanıda yatırım yaparsın arkadaşımda var her oyunu ultrada oynatıyor kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,716
Üyeler
159,383
Son üye
trapboys
Top Bottom