Neler Yeni

20-25 k bütçe gaming laptop önerileri

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Sami Sağdilek
Hocalarım selamlar, 20-25k civarı bir bütçem var kredi sistemi olduğu için hepsiburada üzrinden alışveriş yapacağım. Gaming laptop bakıyorum asus'un TUF serisi dikkatimi çekti konu hakkında bilgi sahibi olan hocalarım destek olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Yunus
acer laptoplar için kısa vadelii diyorlar hocam tecrübeniz var mı
Kral bu fiyata en iyisi bu. Cidden uzun ömürlü arıyorsan acer-asus-lenovo-hp-casper-grundig-toshiba-hometech ve monster görmüş biri olarak diyeceğim tek şey fiyat performans olarak acer uzun ömür ve rahatlık adına da monster laptop da bunlardan şaşmam.

Satriani

80+ Bronze
Ekran kartı W değerlerini araştırabilirsin, kronik sorunları da aynı şekilde.
Bu bütçede ya depolama ya da Ram tarafından kısıyolar mutlaka, fakat ikisine de kendin ekleme yapabilirsin zaten.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Hocalarım selamlar, 20-25k civarı bir bütçem var kredi sistemi olduğu için hepsiburada üzrinden alışveriş yapacağım. Gaming laptop bakıyorum asus'un TUF serisi dikkatimi çekti konu hakkında bilgi sahibi olan hocalarım destek olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hocam 11 kasım ve sonrasını bekle fiyatlar çok steroidli indirimde güzel cihazlar alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Sami Sağdilek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı W değerlerini araştırabilirsin, kronik sorunları da aynı şekilde.
Bu bütçede ya depolama ya da Ram tarafından kısıyolar mutlaka, fakat ikisine de kendin ekleme yapabilirsin zaten.

sağol hocam indirimde yakalayıp msi thin 15 b12uc aldım tekrardan teşekkürler 🫡

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Mahir Cengiz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular