Neler Yeni

Okul ve oyun için laptop öneri

omerdgn42

80+ Bronze
Ankaradan ayrılmak çok koyuyor o yuzden pavyon ısıklı olsun istiyorum, şaka bi yana laptopun tasarımı asus kadar guzel gelmedi gozume ama gece biraz araştırırım
Dediğim gibi kasa kalitesi olarak asus çok daha iyi. Tabi sizin kararınız fakat benim önerim sıcaklıklardan dolayı ve mühendislik uygulamalında daha fazla performans verdiği için lenovo.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Şu an bu ikisi arasındayım, asusun görünüşü ve kalitesi çok hoşuma gitti, lenovonun da özellikleri iyi fakat tasarımı ve beyaz ışıklı klavyesi pek içime sinmedi
bende de beyaz aydınlatmalı laptop var. bir defa bile açıp kullanmadım. tuşların yerini alıştığım için karanlıkta bakmadan kullanabiliyorum fln.

Mxphan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Samet karakoyunlu
masaüstü 3060 varsa laptopta o kadar para verip oyun+okul için almak gereksiz değil mi ki? madem masaüstü 3060 var o zmn taşıması kolay olması için daha ucuza dahili grafik kartlı güçlü işlemcili laptoplara bakmak daha mantıklı olurdu bence. elinde 30k para varsa bir kısmı ile daha uyguna laptop al kalanı yatırımda kullan bence.
Evet masaüstüm de güçlü ama masaüstümde ne yapıyorsam aynısını laptopta da yapacagım o yuzden bunları dusundum

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ali Altıntaş
Evet masaüstüm de güçlü ama masaüstümde ne yapıyorsam aynısını laptopta da yapacagım o yuzden bunları dusundum
eğer zengin değilsen benden tavsiye normal bir laptop almak. oyun oynayacaksan git masaüstünde oyna her türlü daha iyi performans zaten. 4050 laptop daha güçsüz olucak masaüstü sisteminden. 17-18k civarlarında lenovo v15 serisine bakmanı öneririm. hem ince hem bataryada daha iyi gider. taşıması daha rahat olur. okula vs. götüreceksen oyuncu laptopu taşıması vs daha zor oluyor çünkü. tecrübe etmiş birisi olarak söylüyorum. 30k verip de masaüstü sistemin olmasına rağmen masaüstü sisteminden daha güçsüz bir oyuncu laptopu almak gereksiz baya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz daha baktım laptoplara. 12450h işlemcili ideapad 3 modelleri var. 15k fiyatı var. masaüstü sistemim olsa şu anda gider o laptopu alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,272
Üyeler
163,630
Son üye
GRALKORN
Top Bottom