Neler Yeni

Asus tuf a15 mi hp victusmu almalıyım

swxlvr

80+
Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, üniversite okuyorum şuanlık üstündeki ram ile idare ederim param olduğunda 8 yerine 16 lık takarım 24 olur mis gibi. Sıcaklık dediniz biraz çekindim açıkçası. Bir arkadaşımın monsteriyle valorant oynamıştım performans modunda şarja takılı iken, sol elim yanıcaktı neredeyse. Bu kadar değildir inşallah.
Sol taraf saatlerce oyun oynasanız bile ısı olmuyor hocam. Heatmap oyunculara yönelik tasarlanmış.
Hocam islemciye watt limiti koyarsanız sorununuz genel olarak çözülür.
Sessiz modda 30W limit koyuyor ama kulaklıkla oynuyorsanız önermiyorum. İşlemci AMD bile olsa 30W, işlemci ağırlıklı oyunlarda sağlam FPS farkı yaratabiliyor.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,140
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Peşin fiyatına 6 taksit ile amazonda buldum 32000 tl ye.
N11 de indirimde 30349tl, trendyolda 30700tl. Değermi acaba 6 taksite 32000tl
Trendyolda vade farksız 6 taksit var diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.Öyle bir şey varsa trendyolda alın yoksa amazondaki satıcıya bağlı olarak amazonu tercih edin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sol taraf saatlerce oyun oynasanız bile ısı olmuyor hocam. Heatmap oyunculara yönelik tasarlanmış.

Sessiz modda 30W limit koyuyor ama kulaklıkla oynuyorsanız önermiyorum. İşlemci AMD bile olsa 30W, işlemci ağırlıklı oyunlarda sağlam FPS farkı yaratabiliyor.
Hocam throttlestop ile 35w 40w arası limit koyabilir.Cihaz TV bu limiti yaptığı bir video yayınlamış o baz alınarak limit koyulabilir.

swxlvr

80+
Trendyolda vade farksız 6 taksit var diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.Öyle bir şey varsa trendyolda alın yoksa amazondaki satıcıya bağlı olarak amazonu tercih edin

Hocam throttlestop ile 35w 40w arası limit koyabilir.Cihaz TV bu limiti yaptığı bir video yayınlamış o baz alınarak limit koyulabilir.
Ben de hem ali hocayı hem de kendi testlerimi baz alarak söyledim, 35W koyulabilir ama ısıda ne kadar değişiklik yapar bilemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Çağatay Cengiz

Ben de hem ali hocayı hem de kendi testlerimi baz alarak söyledim, 35W koyulabilir ama ısıda ne kadar değişiklik yapar bilemiyorum.
Amazon dan siparil vericektim de 8 ile 14 ekim arası alışveriş festivali falan diyor. Şun laptopun fiyatı azıcıkta indi. Beklesemmi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan

Yeni nesil laptoplari üstü örtülü masada veya yatakta veya kanepede kullanmayin. Yanar isidan.

Acer a ram ve ssd ilavesi sorunsuz yapılır. Asustan iyidir o yönden.

yusuf34

80+ Silver
Amazon dan siparil vericektim de 8 ile 14 ekim arası alışveriş festivali falan diyor. Şun laptopun fiyatı azıcıkta indi. Beklesemmi acaba?
hocam asus al geç bakma başka laptoplara

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Mahir Cengiz
Asus tuf a15 fa507nu 15.6” Ryzen 7 7735hs rtx4050 8gb ram.

Hp victus 16 s1030nt 16.1” ryzen 5 8645hs rtx 4050 16gb ram.

Asusa 8gb ram daha alacağım ve ikisinin fiyatı aynı oluyor hemen hemen hangisini almalıyım?
Hocam bu bütçede açık ara en iyisi asus tuf al geç düşünme bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,617
Üyeler
161,315
Son üye
yellowflash
Top Bottom