- Bütçe
- 25000
İşlemcisi donanımı yeni nesil olsun PC spiderman,rdr 2 gta 5 valorant,last of us,God of War gibi oyunları açsın istiyorum mümkünse webcamide olsun Asus markası iyi diyolar sizin önerileriniz ne
İşlemcisi donanımı yeni nesil olsun PC spiderman,rdr 2 gta 5 valorant,last of us,God of War gibi oyunları açsın istiyorum mümkünse webcamide olsun Asus markası iyi diyolar sizin önerileriniz ne
Hepsiburada'da faizsiz taksit sayısı daha yüksek. Oradan laptobu almak daha mantıklı.Yanına da ram olarakAsus TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 R7-7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 R7-7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Dos FHD Dizüstü Bilgisayar en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Crucial CT8G48C40S5 8 GB DDR5 4800 MHz CL40 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Sadece model belirttimHepsiburada'da faizsiz taksit sayısı daha yüksek. Oradan laptobu almak daha mantıklı.
16gb ram olanı yok mu ben deprem bölgesindeyim ram taktıracak yer yokHepsiburada'da faizsiz taksit sayısı daha yüksek. Oradan laptobu almak daha mantıklı.
Olabilir ama Türkiye'de şuan olmayabilir. RAM'i kendiniz de takabilirsiniz aslında. 5 dakikalık iş ve kolay.16gb ram olanı yok mu ben deprem bölgesindeyim ram taktıracak yer yok
Sizce rog stix mi tuf mı daha iyiSadece model belirttim
Sence rog stix mi tuf mı daha iyi
Peki o zaman ben takarım yeterki istediğim oyunları açsın ve kullanışlı olsun birine sordum Rtx 3050 önerdi ama almısken yeni bir model almak isterim 4050 galiba daha yeni bir modelOlabilir ama Türkiye'de şuan olmayabilir. RAM'i kendiniz de takabilirsiniz aslında. 5 dakikalık iş ve kolay.
Aynı bilgisayar Hepsiburadada var mı link atabilir misinizHepsiburada'da faizsiz taksit sayısı daha yüksek. Oradan laptobu almak daha mantıklı.
Tuf daha f/pSizce rog stix mi tuf mı daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki o zaman ben takarım yeterki istediğim oyunları açsın ve kullanışlı olsun birine sordum Rtx 3050 önerdi ama almısken yeni bir model almak isterim 4050 galiba daha yeni bir model
Aynı bilgisayar Hepsiburadada var mı link atabilir misiniz
Youtubeda donanım arşivi kanalı tuf serisi başarısız diyo burda bana bu öneriliyo tuf serisini sevmişitim pişman olmam demi
Bu model istediğim Spiderman falan gibi oyunları sorunsuz açad demi ilk defa laptop alıyorum bidahada almam zaten o oyunları acması önemli benim içinTuf daha f/p
Hocam ya benim kulaklıkta sorun var bilen var mı?Bu model istediğim Spiderman falan gibi oyunları sorunsuz açad demi ilk defa laptop alıyorum bidahada almam zaten o oyunları acması önemli benim için
Yeni laptoplarda CD rom ve webcam yok diyolar webcam olsa iyi olurda CD Roma gerek yok herhalde
Benim şu an almam lazım biraz daha biriktirim desem fiyatlar yükselir hiç alamam bu seferde4060 lı laptop almaya çalış. Zorlayabildiğin kadar zorla bütçeyi
Bu linkteki model istediğimi açar zaten demi PC spiderman falanBenim şu an almam lazım biraz daha biriktirim desem fiyatlar yükselir hiç alamam bu seferde