Neler Yeni

Çözüldü✓ 20-25bin TL arası oyuncu laptopu almak istiyorum yardımcı olabilir misiniz

PNSHER

80+
Arakadaşlar önerdiğiniz bu bilgisayara yakışacak çanta, kablosuz mouse ve mouse pad önerebilir misiniz
kablosuz mouse için bütçe yeterliyse logitech g305 öneririm (yanına bir de şarj edilebilir pil iyi olur). Çanta işi sana kalmış zevkine göre alabilirsin Küçük bir pc olduğu için çoğu sırt çantasına rahatlıkla girer. Mouse pad hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur ama rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız ucuzundan bir şey alıp geçin.

thor246

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Thor God Of Thunder
kablosuz mouse için bütçe yeterliyse logitech g305 öneririm (yanına bir de şarj edilebilir pil iyi olur). Çanta işi sana kalmış zevkine göre alabilirsin Küçük bir pc olduğu için çoğu sırt çantasına rahatlıkla girer. Mouse pad hakkında bilgili arkadaşlar yardımcı olur ama rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız ucuzundan bir şey alıp geçin.
Kablosuz istiyorum ama bu kadar pahalı bişey alamam nerdeyse tüm param bilgisayara gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablosuz istiyorum ama bu kadar pahalı bişey alamam nerdeyse tüm param bilgisayara gitti
Ucuz bir oyuncu mouse u yok mu

Diğer yazdıklarımı çanta falan onlara daha sonra alıcam yeniden param olunca

PNSHER

80+

Ucuz bir oyuncu mouse u yok mu

Diğer yazdıklarımı çanta falan onlara daha sonra alıcam yeniden param olunca
Mouse için bütçeniz nedir ?

PNSHER

80+

thor246

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Thor God Of Thunder
hocam o fiyata kablosuz bulunur mu bilmiyorum ama a101 bim gibi yerlerde oluyor bir bakın derim.
Hepsiburdada olur mu yada Trendyol da burası deprem bölgesi a101 bulunmuyo binde sadece bir tane var ordada yoktur

PNSHER

80+

thor246

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Thor God Of Thunder

thor246

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Thor God Of Thunder
Bu arada geçmiş olsun. Hocam o fiyatlara ancak kablolu bulunabiliyor, kablosuzlar var ama markaları dandik. En azından bunu almanızı öneririm kullanıcı puanı yüksek görünüyor. https://www.hepsiburada.com/lenovo-400-kablosuz-mouse-gy50r91293-pm-HB00000NBN6Y
Banada birde bu bilgisayara yakışıcak uygun fiyatlı oyuncu klavyesi önerebilir misin hepsiburadadan laptop tuşları çok hassas o yüzden birde klavye almak istiyorum ışıklıda olsun

PNSHER

80+
Banada birde bu bilgisayara yakışıcak uygun fiyatlı oyuncu klavyesi önerebilir misin hepsiburadadan laptop tuşları çok hassas o yüzden birde klavye almak istiyorum ışıklıda olsun
Klavyeler hakkında çok bir bilgim yok, yeni konu açın onunla ilgili.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,202
Üyeler
159,459
Son üye
kakakiki
Top Bottom