Neler Yeni

20-25k Arası Laptop önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz
Bütçe
25000
Arkadaşlar merhaba
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 20-25k bandında laptop aramaktayım. Ofis işlerinde kullanılacak çok ekstrem bı gpuya ihtiyacım yok. Daha düşük fiyat bandında da ihtiyacımı görecek cihaz varsa değerlendirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.

iki5lik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Tayfun Ycl
23.999 liraya Hepsiburadada arc 530m harici gpulu görmüştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linki buldum. Harici ekran kartı da var oyun vs oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de acele etme. Pek anlamıyorum daha iyisi var mıdır bilemiyorum. Sadece ofis içinse daha iyi modeller bilen vardır.

MoonWalk

80+ Bronze

Yukarıda bağlantısı yazılı olan konudan alıntıdır. Şu an için de mantıklı seçenekler bu ürünler.

IPS panel ancak ekranı parlak ve renk kalitesi iyi. 2 RAM, 1 SSD slotuna sahip.

Hem OLED hem de parlaklık ve renk kalitesi konusunda çok önde. Kötü yanı, belleği lehimli olduğundan geleceğe yönelik daha iyi düşünmek gerekiyor. 1 adet SSD slotuna sahip.

IPS, ekranı parlak ancak renk kalitesi geride. 1 adet RAM lehimli, 1 adet RAM slotu boşta. 2 adet SSD slotu bulunuyor. Renk kalitesi sorun değilse bu model tercih edilebilir.

Dishonred

80+ Bronze

SerkanK.

80+ Bronze
Spam
Arkadaşlar merhaba
Başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 20-25k bandında laptop aramaktayım. Ofis işlerinde kullanılacak çok ekstrem bı gpuya ihtiyacım yok. Daha düşük fiyat bandında da ihtiyacımı görecek cihaz varsa değerlendirebilirim. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
2.el dusunuuorsaniz sari siteden linkini atabilirim . Hp pavilion gaming laptop.

Top Bottom