Neler Yeni

20-35K sistem onerisi (monitorsuz)

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Up up

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Olur hocam nvidia olması yeterli
Knka sinerji deki sistem iyi ya baktım da rtx 4070 li oluyor ya da 5600 4070ti ama yeni nesil olmuyor öyle de sinerji deki olursa soğutucu alması lazım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Knka sinerji deki sistem iyi ya baktım da rtx 4070 li oluyor ya da 5600 4070ti ama yeni nesil olmuyor öyle de sinerji deki olursa soğutucu alması lazım
Anladım hocam peki size şöyle bir soru sorsam cevabınız ne olur? Şimdi arkadsşın 35 k butcesı var olmasına da hani 4060 ti sistemler pckolik harici 24-25 kya bulunuyor. (Pckolik harici yazıyorum arkadaş oradan istemiyor). 4070 sistemlerde 32k falan. Sizce 7 klık bir fark var mı arada? Zaten ikiside işini fazlasıyla görecek fakat bence 7klıl bir fark yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anladım hocam peki size şöyle bir soru sorsam cevabınız ne olur? Şimdi arkadsşın 35 k butcesı var olmasına da hani 4060 ti sistemler pckolik harici 24-25 kya bulunuyor. (Pckolik harici yazıyorum arkadaş oradan istemiyor). 4070 sistemlerde 32k falan. Sizce 7 klık bir fark var mı arada? Zaten ikiside işini fazlasıyla görecek fakat bence 7klıl bir fark yok
Uzun vadeli kullanır ondan dedim ve 4070ti 3090 dan hatta 3090ti dan bile güçlü konuma geliyor yer yer

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Uzun vadeli kullanır ondan dedim ve 4070ti 3090 dan hatta 3090ti dan bile güçlü konuma geliyor yer yer
Oyle orası hocam ama 4070 ve 4060 ti için aradaki fark 7k desek sizce deger mi? Ya sinerjide ki sistem bencede mantıklı ama hadi anakart ram falan neyse sonradan halledilir ram de yani PSU beni korkutuyor. Rampage cunku kasa neyse kasa normal mesh kasa cok önemli degil orası

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oyle orası hocam ama 4070 ve 4060 ti için aradaki fark 7k desek sizce deger mi? Ya sinerjide ki sistem bencede mantıklı ama hadi anakart ram falan neyse sonradan halledilir ram de yani PSU beni korkutuyor. Rampage cunku kasa neyse kasa normal mesh kasa cok önemli degil orası
PSU da sıkıntı olmaz global da sertifika almış ürünler bunlar

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
PSU da sıkıntı olmaz global da sertifika almış ürünler bunlar
Anlıyorum hocam zaten bir şey olsa bile garantiden dolayı karşılamak zorunda mantıken değil mi? En kötü 2 yıl sonra değiştirir. Anakart bir tık sıkıntı fakat neyse oc falan yapmaz zaten. Bir de ram aklıma takıldı benim tek kanal okdugu için çok sıkıntı çıkarır mı ki? En kötü kendiside alır da yani zaten 30k cibarı bir şey arıyordu 38 ye yaklaşır ram sogutu falan derken ama o zaman da monitörden kısar sorun olmaz

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Anlıyorum hocam zaten bir şey olsa bile garantiden dolayı karşılamak zorunda mantıken değil mi? En kötü 2 yıl sonra değiştirir. Anakart bir tık sıkıntı fakat neyse oc falan yapmaz zaten. Bir de ram aklıma takıldı benim tek kanal okdugu için çok sıkıntı çıkarır mı ki? En kötü kendiside alır da yani zaten 30k cibarı bir şey arıyordu 38 ye yaklaşır ram sogutu falan derken ama o zaman da monitörden kısar sorun olmaz
Ram şimdilik sorun olmaz knka problem yok SSD zaten iyi 1tb PCI 4.0 anakart işte beni biraz üzüyor parası varsa onu guncellesin yoksa bosversin böyle kullansın 1/2 sene ama soğutucu şart o olması lazım

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ram şimdilik sorun olmaz knka problem yok SSD zaten iyi 1tb PCI 4.0 anakart işte beni biraz üzüyor parası varsa onu guncellesin yoksa bosversin böyle kullansın 1/2 sene ama soğutucu şart o olması lazım
Hocam Ag400 iş görür diye düşünüyorum en fp o olur muhtemelen 850 TL falan geliyor. Ram cok sıkıntı olmaz ise şöyle yapar normalde 9?5 klık monitör alacaktı onun yerien 7.5 olanı alır o 2 kya da anakartı özelleştirir dicem de sanırım anakartı özelleştirmek baya maliyetliydi bir daha bakayım şimdi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam anakartı boşvermek zorundayız b650 ile aralarında 2.5k fark var değmez bence onun yerine ram ve soğutucu takviyesi yapar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam Ag400 iş görür diye düşünüyorum en fp o olur muhtemelen 850 TL falan geliyor. Ram cok sıkıntı olmaz ise şöyle yapar normalde 9?5 klık monitör alacaktı onun yerien 7.5 olanı alır o 2 kya da anakartı özelleştirir dicem de sanırım anakartı özelleştirmek baya maliyetliydi bir daha bakayım şimdi.
Ayn ryzen in yeni serisi de iyi geliyor baya güçlü upgrade eder sistemini belki

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,584
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Ayn ryzen in yeni serisi de iyi geliyor baya güçlü upgrade eder sistemini belki
Upgrade edeceğini düşünmüyorum fakat aynı ramden bir tane daha ve kule tipi bir fan ile gayet guzel olur bence. Dediğim gibi tek korkutan PSU ama sizde sıkıntı olmaz dediniz o zaman en mantıklı bu gibi.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Upgrade edeceğini düşünmüyorum fakat aynı ramden bir tane daha ve kule tipi bir fan ile gayet guzel olur bence. Dediğim gibi tek korkutan PSU ama sizde sıkıntı olmaz dediniz o zaman en mantıklı bu gibi.
Sıkıntı olmaz alabilir knka

Top Bottom