Neler Yeni

20+4 pin PSU kablosu

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
Tüm montajlar tamam, sadece psu kabloları kaldı ve kontrol ettiğimde 24 pin değil 20+4 pin kablolama gördüm. +4 pinin takılacağı yer alt veya üst olarak fark eder mi? Ayrıca 20 pinden 1 tanesi bulunmuyor. Bu bir sorun olur mu?
sfdgdf.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

up

Son düzenleme:

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütün kablolar tamam sadece bu konu kaldı. PC'yi çalıştırmaya korkuyorum şu olmayan 1 adet switch yüzünden.

Muhtemelen bir zararı olmaz. Ancak bilgisayarın ya açılmaz. Ya da açılır, bazı durumlarda kapanacaktır. Buna benzer bir durum 4 sene önce falan benimde başıma geldi. O kablolardan biri bende tamamen çıktı bilgisayar çalışıyordu. Ama farklı birisiydi.

bandanizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen bir zararı olmaz. Ancak bilgisayarın ya açılmaz. Ya da açılır, bazı durumlarda kapanacaktır. Buna benzer bir durum 4 sene önce falan benimde başıma geldi. O kablolardan biri bende tamamen çıktı bilgisayar çalışıyordu. Ama farklı birisiydi.
internetten okuduğum kadarı ile topraklama kablosuymuş. pc açılıyor ancak evde ki monitör vga olduğu için görüntü verebileceğim bişey yok. kargoda olan monitörü bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,103
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom