Neler Yeni

20-40 yaş arası oyun arkadaşı arıyorum.

iamkafka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Tanrıverdi
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji ve oyunlar.
28 yaşındayım çevremdeki çoğu kişi oyun oynamayı bıraktı. Genel anlamda ortalama bir oyun tecrübem var ne iyi ne kötü. Makara sohbet muhabbet edecek agalar arıyorum. Dozunda olduğu sürece küfür benim için sorun değil. Apex legends, bf2042, helldivers2, vs bilumum oyunlarda varım. Lol de kesinlikle yokum hiç oynamadım. Yeni farklı oyunlara da okeyim. Hatta 1 ekimde ücretsiz çıkacak olan throne and liberity yi bekliyorum. Dc : kafka_tt

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
Abi selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online. Kabul edersen gelebilirim. Yaşım 19 Ocak'ta 20 olacağım(Yaş kriteri koştuğun için yazmak istedim reis).

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Eren
Abi selamlar öncelikle.Ben ve arkadaşım da oyun arkadaşı arıyoruz.Ne gibi oyunlar oynayacaksın? Bizim girmek istediğimiz(gireceğimiz) oyunlar şunlar:Stick Fight The Game, Gang Beats, Left 4 Dead 2, Valheim, Valorant, CS 2, GTA V Online. Kabul edersen gelebilirim. Yaşım 19 Ocak'ta 20 olacağım(Yaş kriteri koştuğun için yazmak istedim reis).
saydığın oyunların hepsini oynadım size katılmamda bi sakınca varmı bende 20 yaşındayım çoğu oyunada açığım herşeyi oynarım nerdeyse

RoyzTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Hakan Beytullah YAVAŞ
saydığın oyunların hepsini oynadım size katılmamda bi sakınca varmı bende 20 yaşındayım çoğu oyunada açığım herşeyi oynarım nerdeyse
Hocam ben bu mesajı başlatan kişiye ulaşamadım ama biz senle ekleşelim. Ben kendimi bilirim cıvıtmam, aşırı derecede küfür etmem diyorsan(çünkü hepimiz ediyoruz az çok :)) ekle beni. Steam arkadaş kodum: 1527169937

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ali Eren
Hocam ben bu mesajı başlatan kişiye ulaşamadım ama biz senle ekleşelim. Ben kendimi bilirim cıvıtmam, aşırı derecede küfür etmem diyorsan(çünkü hepimiz ediyoruz az çok :)) ekle beni. Steam arkadaş kodum: 1527169937
istek attım dostum -byakuya- steam id

iamkafka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha Tanrıverdi
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji ve oyunlar.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaş aralığını rastgele koydum agalar. Maksat sohbet muhabbet saygı sevgi çerçevesinde olsun istedim. Dc kapatıldığı için oyun işi biraz saldım. zaten konuyu yazdıktan 1 ay sonra dc kapandı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Steam arkdaşam kodum : 371850388

Top Bottom