yok ders için kamera klavye çok önemli bilek desteği şartBütçeni bölmen lazım kamera yayıncılık için mi ?
mesela 20K nın
15K sistem
2.5-3K monitör
1.5K klavye kulaklık mouse
Kameraya 500 kalıyor biraz bütçe ayırman lazım kamera için eğer gerekliyse 2.5K ya monitörü alsan 1.000 TL ye alırsın ortalama birşeyler örneğin bu şekilde olmalı
Bence kampanya ile al mesela tek tek donanım arşivinin ekipmanlarını bekle
Bugün logitech g512 Carbon klavye 500 tlydi mesela onu alabilirsin ilk olarak
o zaman o kadar bütçe ayırmana gerek yok kamera için idare etsin yeteryok ders için kamera klavye çok önemli bilek desteği şart
yok rtx pc istiyorum o yüzdeno zaman o kadar bütçe ayırmana gerek yok kamera için idare etsin yeter
hocam ders için 1050 ti da alabilirsiniz rtxin dersinize katkısı olmaz eğer saddece valorant flnda oynucaksanız 20 bintlye gerek yokyok rtx pc istiyorum o yüzden
daha doğrusu oyunlarda 60 fps alsam (hikaye oyunları)RTX sistem istiyorsan, 16000-16500 TL gibi bir bütçeyi çıkarman gerekiyor. monitör 2500-3000 TL. 1000tl'ye diğer istediklerini alabilirsin ama çok kaliteli olmazlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela Mekanik klavye alamazsın. Kulaklık olarak ama K29 Thunder modelini kullanıyorum ben, Mikrofonu 300-400TL'lik mikrofonlardan daha iyi. 7.1 değil ama yinede iş görüyor. Sesi biraz az sadece.
daha doğrusu oyunlarda 60 fps alsam (hikaye oyunları)
Artık hocaları Ray tracing le mi izlicekse.hocam ders için 1050 ti da alabilirsiniz rtxin dersinize katkısı olmaz eğer saddece valorant flnda oynucaksanız 20 bintlye gerek yok
Artık hocaları Ray tracing le mi izlicekse.
Arkadaşlar adam Ders için klavye kamera çok önemli demiş. sadece ders için kullanacağım dememiş. doğru okuyun lütfen.hocam ders için 1050 ti da alabilirsiniz rtxin dersinize katkısı olmaz eğer saddece valorant flnda oynucaksanız 20 bintlye gerek yok
Hocam ben alttaki mesajları okumadım.Arkadaşlar adam Ders için klavye kamera çok önemli demiş. sadece ders için kullanacağım dememiş. doğru okuyun lütfen.