İPhone 11 fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Lcd ekran ve pili kötü. İPhone 12 ve üstü alamazsan ios alma. Değmez sç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yurt dışı ise 14 ve üstü alınması lazım. 13 ve altı toplama cihaz oluyor yenilenmiş. Ama sıfır diye satıyorlar
Niye x serisine bulasmaayimX serisine bulaşmamanı tavsiye ederim şu durumda en iyi seçenek 2.el iphone 11 olacaktır sanırım tabii yurtdışı telefon işine bulaşırsanız 13pro max bile bulursunuz
Yd mi yurt ici mi11 den baska secenegin yok :d Ben de 13 almayı düşünüyorum
12 ve üstü alamazsan ios alma demissin ya bütçeni de arttiramiyorun ve android olarak s23 kullaniyorumİPhone 11 fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Lcd ekran ve pili kötü. İPhone 12 ve üstü alamazsan ios alma. Değmez sç
Yurt dışı ise 14 ve üstü alınması lazım. 13 ve altı toplama cihaz oluyor yenilenmiş. Ama sıfır diye satıyorlar
S23 'ten iphone 11 geçilmezMesaj otomatik birleştirildi:
Xs max ve se 2020 de mi kotu
Niye x serisine bulasmaayim
Yd mi yurt ici mi
12 ve üstü alamazsan ios alma demissin ya bütçeni de arttiramiyorun ve android olarak s23 kullaniyorum
Geçmiycem android var ayriyetten ios alicamS23 'ten iphone 11 geçilmez
s23 çok iyi bir telefon. iphone 11-12ye geçtiğinde yokluk yaşarsın. S23 de kalın benceMesaj otomatik birleştirildi:
Xs max ve se 2020 de mi kotu
Niye x serisine bulasmaayim
Yd mi yurt ici mi
12 ve üstü alamazsan ios alma demissin ya bütçeni de arttiramiyorun ve android olarak s23 kullaniyorum
Kardeşim bende s23 kalcak zaten ben s23 dışında alıyorums23 çok iyi bir telefon. iphone 11-12ye geçtiğinde yokluk yaşarsın. S23 de kalın bence
S23 satıp geçmiycem ayriyetten bitane ios alcam s23 durcan yerindeKardeşim bende s23 kalcak zaten ben s23 dışında alıyorum
xs max öneririm 11den ziyade daha iyi. Oled ekran var diye biliyormKardeşim bende s23 kalcak zaten ben s23 dışında alıyorum
S23 satıp geçmiycem ayriyetten bitane ios alcam s23 durcan yerinde
2. El alicam sıfır değil se2 ip 11 ve xs max
Xs max kac yıl götürür evet ekranı oled lcd ekranda piksel sorunu oluyor diye biliyotumxs max öneririm 11den ziyade daha iyi. Oled ekran var diye biliyorm
kullanımına bağlı 10 yılda 4 yılda 2 yılda.Xs max kac yıl götürür evet ekranı oled lcd ekranda piksel sorunu oluyor diye biliyotum