- Konu Sahibi Konu Sahibi
1dakika kaldı gösteriyorhatırladım palo dayım sizi102 gb indi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
çok güzel bir sistemle leş gibi bir internet kullanıyordunuz yanlış mıyım?hatırladım derken , nerden ?
1dakika kaldı gösteriyorhatırladım palo dayım sizi102 gb indi
çok güzel bir sistemle leş gibi bir internet kullanıyordunuz yanlış mıyım?hatırladım derken , nerden ?
evet değiştim şuan altyapı max 50 destekliyor bende 50lik paket aldım1dakika kaldı gösteriyor Alıntıyı görüntüle
çok güzel bir sistemle leş gibi bir internet kullanıyordunuz yanlış mıyım?
iyi hocam hayırlısı olsun onada şükür ben 24mbit kullanıyordum 24den 1000e geçtikevet değiştim şuan altyapı max 50 destekliyor bende 50lik paket aldım![]()
çok iyi . dll dosyası eksik onu indirmen gerek diye biliyorumAlıntıyı görüntülebu ne şimdi...
iyi hocam hayırlısı olsun onada şükür ben 24mbit kullanıyordum 24den 1000e geçtik![]()
Kapattım açtım açılıyor galiba şuan ama benim acer kuş olup ucucak fanlar sayesinde az kaldıçok iyi . dll dosyası eksik onu indirmen gerek diye biliyorum
olmassa şu videodaki 2.dk dan sonraki adım sorunu cözer büyük ıhtimalKapattım açtım açılıyor galiba şuan ama benim acer kuş olup ucucak fanlar sayesinde az kaldı
bilader aceri iş yerine götürdü iki aydır yatan pcmi tozlu raflardan çıkardım rdryi tekrar indiriyorum…olmassa şu videodaki 2.dk dan sonraki adım sorunu cözer büyük ıhtimal