Neler Yeni

20 K bütçe ile sistem toplama önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Mandacıoğlu
Bütçe
20000
Arkadaşlar herkese merhaba monster notebook kullanıyorum ve artık bana hiç yetmiyor kendisi o sebeple bir kasa toplamayı düşünüyorum ama kendim mi toplasam ? yoksa hazır sistem satan sitelerden mi alsam emin değilim bir çok hazır sistem ilgimi çekmiyor bir parçası istediğim gibi olsa bir diğeri istediğim gibi olmuyor hepsini yükselttiğimde fiyat uçuyor.
Toplama işinden anlayan arkadaşlar 20K BÜTÇE ile nasıl bir sistem toplayabilirim yardımcı olursa çok sevinirim.
Elimde MSI optix G24 75 hz 1 ms monitörü var şuanda sadece kasa alsam yeter daha sonrası içinde iyi bir monitör almak istiyorum 27 inch 165 hz tarzında onun içinde önerileriniz varsa çok memnun olurum,
Teşekkürler...

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
hocam bende 20
k sistem düşünüyorum da bu sisteme 2 k monitör gider mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Abdullah Mandacıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben direkt 20k yı kasaya veririm diye düşünüyordum monitörüm olduğu için bununla bir süre idare edebilirim önceliğim kasa hem çok iyi hemde uzun zaman beni dara sokmayacak bir pc istiyorum ama dediğin çok mantıklı geldi, tek sorun SSD özelleştirmesinde 1 tb yok işte bu hazır sistemlerde istediğim parçaların olmaması beni deli ediyor tam diyorum her şey süper ama şunu da şöyle yapayım hoppp o parça yok sadece 3 4 seçenek sunmuşlar

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
hocam bende 20
hocam monitörü almasanız bile marka falan çok iyi değil gibi ama incelemesi var donanım arşivinde
20k alacağınız kasa bundan farksız olmaz iuan indirimde veya hazır sistemlerde yok şuan 20k iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben direkt 20k yı kasaya veririm diye düşünüyordum monitörüm olduğu için bununla bir süre idare edebilirim önceliğim kasa hem çok iyi hemde uzun zaman beni dara sokmayacak bir pc istiyorum ama dediğin çok mantıklı geldi, tek sorun SSD özelleştirmesinde 1 tb yok işte bu hazır sistemlerde istediğim parçaların olmaması beni deli ediyor tam diyorum her şey süper ama şunu da şöyle yapayım hoppp o parça yok sadece 3 4 seçenek sunmuşlar
hocam bende 20
bu sistemle başka sitedeki sistem fark etmez 2500 cebinize kalır hali hazırda toplama yok şuıan iyi 20kda

themarcus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
enes şahin
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,764