iphone önceliğim https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-13-tr-e-sim-pil-100-hatasiz-1104994401/detay bu telefonu buldum ama sadece e-sim tr sınırsız diyor.tam olarak nedir bu bir sıkıntı çıkarır mı
bir videoda iphone 7 ile falan icloudu bağlayınca aramalara cevap falan veriliyomuş yd de öyle bir şey var mıtrsi 30-35klık telefonu 19kya vermesi şüpheli geldi e-sim sınırsız olayını ilk defa duydum riske girmeden 12 almak daha mantıklı gibi yada 1 tane yurtdışı 13 alıp 1 adet xs alıp 8 ay 13ü kullanıp kalan 4 ay sadece arama amaçlı xsi kullanabilirsiniz 4 ay çift telefon taşımak çok sorun değil benim gözümde
iphone 7ye sadece icloud baglamakla olacağını sanmıyorum da e simle falan kart almadan yapılıyor olabilir xs deme sebebim seneye de güncelleme alıp ondan sonra 2-3 sene daha uygulama desteği olucak olması gerci tek amacınız alo demek olacak o kadar elzem bir sey değil 4 ay çift telefon vs uğraşmak istemezseniz direkt 12 daha mantıklıbir videoda iphone 7 ile falan icloudu bağlayınca aramalara cevap falan veriliyomuş yd de öyle bir şey var mı
bende böyle yapacaktım aslında ama benim korkum bu yasanın değişme ihtimali malum trde olunca ne olacağı belli olmuyor yarın bir gün 8 ay kullanım hakkı kalkarsa herkesin elinde patlayacak yd telefonlariphone 7ye sadece icloud baglamakla olacağını sanmıyorum da e simle falan kart almadan yapılıyor olabilir xs deme sebebim seneye de güncelleme alıp ondan sonra 2-3 sene daha uygulama desteği olucak olması gerci tek amacınız alo demek olacak o kadar elzem bir sey değil 4 ay çift telefon vs uğraşmak istemezseniz direkt 12 daha mantıklı