- Konu Sahibi Konu Sahibi
imei okutarak daha önce kullanılmış mı bakabiliyoruz diye biliyomgarantisiz diyor yani açılmış daha önce
imei okutarak daha önce kullanılmış mı bakabiliyoruz diye biliyomgarantisiz diyor yani açılmış daha önce
Bence alma çünkü iphone modellerinde gerçekten sıfır olan çok nadir. Genelde sadece son modellerde oluyor. Çevrem telefoncu ve YD satışlarının yapıldığı bir ortam. Yani böyle kapalı kutu falan hikaye birebir kapatıyorlar.
yakın çevrede alan tanıdıklar var onlarda bi sıkıntı yok 4 ay 2 telefon hariç tek korktuğum nokta toplama cihaz falan olabilir diyeBence alma çünkü iphone modellerinde gerçekten sıfır olan çok nadir. Genelde sadece son modellerde oluyor. Çevrem telefoncu ve YD satışlarının yapıldığı bir ortam. Yani böyle kapalı kutu falan hikaye birebir kapatıyorlar.![]()
16 da sıfır model sayılmaz mıBence alma çünkü iphone modellerinde gerçekten sıfır olan çok nadir. Genelde sadece son modellerde oluyor. Çevrem telefoncu ve YD satışlarının yapıldığı bir ortam. Yani böyle kapalı kutu falan hikaye birebir kapatıyorlar.![]()
Evet aslında demek istediğim oydu, alt modellerin çoğu toplama oluyor hocam, yani arkadaşım telefoncuydu mesleği bıraktıktan sonra tek bir yerden YD iphone alıyor sadece. Cidden dikkat etmek lazım toplama olduğu zor anlaşılır bir şey.yakın çevrede alan tanıdıklar var onlarda bi sıkıntı yok 4 ay 2 telefon hariç tek korktuğum nokta toplama cihaz falan olabilir diye
Hocam pro ve max modelleri tavsiye ediyor genelde bana, düz 16 için bilgim yok. Hatta 15 pro falan demiştim piyasada kalmadı %95 i toplamadır demişti.yakın çevrede alan tanıdıklar var onlarda bi sıkıntı yok 4 ay 2 telefon hariç tek korktuğum nokta toplama cihaz falan olabilir diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16 da sıfır model sayılmaz mı
hocam arkadaşının aldığı yeri biliyor musun yardımcı olursan yerini söylersen iyi olurEvet aslında demek istediğim oydu, alt modellerin çoğu toplama oluyor hocam, yani arkadaşım telefoncuydu mesleği bıraktıktan sonra tek bir yerden YD iphone alıyor sadece. Cidden dikkat etmek lazım toplama olduğu zor anlaşılır bir şey.
Hocam pro ve max modelleri tavsiye ediyor genelde bana, düz 16 için bilgim yok. Hatta 15 pro falan demiştim piyasada kalmadı %95 i toplamadır demişti.
hocam telefoncular çok güven vermiyor yan yan bir ilan var o iyi de o da taksitle çok faiz koyuyorEvet aslında demek istediğim oydu, alt modellerin çoğu toplama oluyor hocam, yani arkadaşım telefoncuydu mesleği bıraktıktan sonra tek bir yerden YD iphone alıyor sadece. Cidden dikkat etmek lazım toplama olduğu zor anlaşılır bir şey.
Hocam pro ve max modelleri tavsiye ediyor genelde bana, düz 16 için bilgim yok. Hatta 15 pro falan demiştim piyasada kalmadı %95 i toplamadır demişti.
Hocam taksit konusunda bilgim yok inan ama genelde nakit çalışıyorlar, ,İstanbulda değiliz maalesef hocam ben genel olarak her yerde satılanlardan bahsettim. Sistem her yerde aynı yani değişmez.hocam arkadaşının aldığı yeri biliyor musun yardımcı olursan yerini söylersen iyi olur
hocam telefoncular çok güven vermiyor yan yan bir ilan var o iyi de o da taksitle çok faiz koyuyor
biraz daha araştırıcam sağolunHocam taksit konusunda bilgim yok inan ama genelde nakit çalışıyorlar, ,İstanbulda değiliz maalesef hocam ben genel olarak her yerde satılanlardan bahsettim. Sistem her yerde aynı yani değişmez.
bu garantisiz dedikleri açılmış oluyor işte onu demek istedim hocamimei okutarak daha önce kullanılmış mı bakabiliyoruz diye biliyom