Neler Yeni

20 li yaşlarda boy uzaması mümkün mü?

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
20 li yaşlarda 3-5 cm de olsa boy uzaması mümkün müdür?

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O yaşlarda boy uzaması duruyor diye biliyorum. Uzasada 2 cm fark eder takma kafana
😂 Şimdiye kadar takmıyordum ama arkadaş çevremde falan en kısa benim (boyum 1.67 m)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde şöyle bir sorun var kız arkadaşım sürekli saçın kumral gözün yeşil ama biraz daha uzun olsaydın falan diyor şakasına ama içten içe canım sıkılıyor🙁

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
ergenliğin geç başladıysa ya da ailendekilerde 20sinden sonra da uzadıysa 2-3 cm uzanabiliyor diye biliyorum ama tavsiyem boyunla barışık olman bunu da boyunla dalga geçen herkese sert bir şekilde cevap vermekle olur. Çok güzelsin 10 numarasın ama boyun kısa falan dese direkt uzun olsam sana mı bakardım de geç mesela
😂 Şimdiye kadar takmıyordum ama arkadaş çevremde falan en kısa benim (boyum 1.67 m)

Birde şöyle bir sorun var kız arkadaşım sürekli saçın kumral gözün yeşil ama biraz daha uzun olsaydın falan diyor şakasına ama içten içe canım sıkılıyor🙁

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,567
İsim
Oğuz
Benim de 1.70 gel sarılalım. Kız arkadaşım da 1.60 hiç şakası bile geçmedi aramızda.

Crpy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ergenliğin geç başladıysa ya da ailendekilerde 20sinden sonra da uzadıysa 2-3 cm uzanabiliyor diye biliyorum ama tavsiyem boyunla barışık olman bunu da boyunla dalga geçen herkese sert bir şekilde cevap vermekle olur. Çok güzelsin 10 numarasın ama boyun kısa falan dese direkt uzun olsam sana mı bakardım de geç mesela
Ergenliğim pek hissetirmeden geçti

Benim de 1.70 gel sarılalım. Kız arkadaşım da 1.60 hiç şakası bile geçmedi aramızda.
Knk kız arkadaşım benden 2-3 cm uzun😂

Başlarda boyumu takmıyordu ama son zamanlarda böyle şeyler diyor sanki artık beğenmiyor gibi

Birde ben birinci sınıftayken biraz takıntılı çocuktum ders programı dışındaki derslerinde kitaplarını çantama koyardım. Tüm kitaplar çantamda evden okula okuldan eve giderdim. Gelişme çağımda yaptığım sırtıma fazla yük yüklemeden kaynaklı olabilir mi acaba

Ergenliğim pek hissetirmeden geçti

Knk kız arkadaşım benden 2-3 cm uzun😂

Başlarda boyumu takmıyordu ama son zamanlarda böyle şeyler diyor sanki artık beğenmiyor gibi

Birde ben birinci sınıftayken biraz takıntılı çocuktum ders programı dışındaki derslerinde kitaplarını çantama koyardım. Tüm kitaplar çantamda evden okula okuldan eve giderdim. Gelişme çağımda yaptığım sırtıma fazla yük yüklemeden kaynaklı olabilir mi acaba
+ Bir de bundan 5 6 sene önce kadar okulda boyumuz ölçülmüştü. Benim boyumu 167 ölçmüştü beden eğitimi öğretmenimiz ve boyum bu kadar süre içersinde 1 cm bile uzamadı

Son düzenleme:

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

İnan boy şuanda moda olmuş birsey. Ben 1.80 civarındayim boyum kısa diyen arkadaşlarım ile diğer boyu uzun olanlar arasında bir fark göremiyorum. Sanki 15 cm daha uzun olacakta İstanbulun kapılarını tekrar mı açacak. Boy meselesi benim çok saçma bulduğum bir algı. Biri biraz daha uzun olsaydın söyle olsaydın falan demesi elbette üzer insanı ne kadar onlar o niyetle söylemese sende alınmıyorum saniyorsanda üzülürsün. Ama boyun uzun olsa başka birsey hakkında söylerler yine uzerler o yüzden hiç dert etme. Fiziksel ozelliklerimiz çoğunlukla bizim elimizde olan birsey değil sonuçta. Sürekli seni fiziksel özelliklerinden dolayi rahatsız eden bile bile bunu söyleyen kişiler varsa çıkar hayatından çok şey kazanırsın. Ben dostum dediğim kişiyi saçma sapan alaylarindan dolayı hayatımdan çıkardım ferahladim resmen. Böyle kişiler enerjini çalar seni mutsuz eder kıymet bilene kıymetli olana değer ver

ÇiktaMuz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Ömer
boy çok önemli bir mevzu değil buna emin olabilirsin tip vücut oranı ve çekicilik önemli

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan

kızı sal kanka. iyi yıllar dilerim.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,

Kanka kusura bakma da kız boş yapıyor. Insan sevdiği birisine,düzeltilebilecek bir hatasını nazikçe söyler. Ama elinde olmayan, hele hele fiziksel özellikleri ile alakalı böyle bir yorumu ara ara dinlendirilmesi çok yanlış bence. B

• Beğen
Reaksiyonlar: Crpy
Top Bottom