Neler Yeni

Fitness ve boy uzaması için growth hormonu alınır mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,522
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hele daha dur boy uzama yaşın tam gelmemiş bile uzarsin tabi genetik yapıya bağlı olmakla birlikte belirli bir uzunluğa gelirsin ben 26 yaşıma gireceğim boy 186 hala uzuyorum gibi hissediyorum 😂 ama her gün aralıksız barfiks demirinde sallanıyorum belim için muhtemelen onunda etkisi var ama genel olarak genetik bir durum dediğim gibi daha çok gençsin bekle daha çok zamanın var

Phanzox

80+ Silver
Hele daha dur boy uzama yaşın tam gelmemiş bile uzarsin tabi genetik yapıya bağlı olmakla birlikte belirli bir uzunluğa gelirsin ben 26 yaşıma gireceğim boy 186 hala uzuyorum gibi hissediyorum 😂 ama her gün aralıksız barfiks demirinde sallanıyor belim için muhtemelen onunda etkisi var ama genel olarak genetik bir durum dediğim gibi daha çok gençsin bekle daha çok zamanın var
Oooo hocam siz uzunmuşsunuz daha ne kadar uzicaksınız?
Anne ve babam kısa daha ne kadar uzarım bilemiyorum.
(anne 165 baba 172 ben 175)
Uzatma imkanı varsa alıp basıcam 5cm 5cm'dir ancak fiyatı biraz tuzlu o yüzden soriyim dedim.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,230
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam 16-17-18 diye diye plakların kapanmasından korkuyorum son 5 aydır adam akıllı uzamadım sayılabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne zararı varki?
Dostum büyüme hormanları 18-20ye kadar devam ediyor. Forumda her gün "yaşım 17 daha ne kadar uzar boyum" diye konu açılıyor

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,522
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Oooo hocam siz uzunmuşsunuz daha ne kadar uzicaksınız?
Anne ve babam kısa daha ne kadar uzarım bilemiyorum.
(anne 165 baba 172 ben 175)
Uzatma imkanı varsa alıp basıcam 5cm 5cm'dir ancak fiyatı biraz tuzlu o yüzden soriyim dedim.
Hm anne babana bakılırsa yaklaşık 180 e yakın olursun gibime geliyor dediğim gibi daha zamanın var

Phanzox

80+ Silver
@KnightDavion hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.

KnightDavion

80+ Bronze
@KnightDavion hocam siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında.

Ben 23-24 yaşından önce yani fiziksel gelişim “neredeyse” bitene kadar herhangi bir takviye kullanılmasını mantıklı bulmuyorum. Size faydadan çok zarar verir. Doktor kontrolü ve onayı olmadan herhangi bir hormonun alınması en hafif tabirle “saçmalık” ve “cahil özgüveni” olarak nitelendirebilirim. Sağlıklı beslenip, düzenli spor yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya gerek yok.

Phanzox

80+ Silver
Ben 23-24 yaşından önce yani fiziksel gelişim “neredeyse” bitene kadar herhangi bir takviye kullanılmasını mantıklı bulmuyorum. Size faydadan çok zarar verir. Doktor kontrolü ve onayı olmadan herhangi bir hormonun alınması en hafif tabirle “saçmalık” ve “cahil özgüveni” olarak nitelendirebilirim. Sağlıklı beslenip, düzenli spor yaptıktan sonra başka bir şey yapmaya gerek yok.
Haklısınız hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada konu hakkında araştırma yaptım boy için ayda iki tane'den çok daha fazla doz almak gerekliymiş yani burdan çıkardığım ders siz siz olun kafanıza göre takviye almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,857
Üyeler
159,061
Son üye
livadcan
Top Bottom