20 lik dişini çektirenler

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
1,527
Evet dostlar korkutmayacak şekilde bu nalet dişini çektirenler hikayelerini anlatabilir mi :)
Tekrar belirtmek istiyorum. Aşırı problem yaşayanlar gereksiz korkutucu detaylara girmezse sevinirim.

Benim kuzenlerim çektirdi.
Yanağın şişiyor , doğru düzgün konuşamıyorlardı.
Korkutucu detay yok ki, zaten uyuşturuyorlar.

Evet dostlar korkutmayacak şekilde bu nalet dişini çektirenler hikayelerini anlatabilir mi :)
Tekrar belirtmek istiyorum. Aşırı problem yaşayanlar gereksiz korkutucu detaylara girmezse sevinirim.
Acısını çektirirken hissetmiyorsun sadece uyuşturucu geçince bir tık acıyor o kadar.

Benim kuzenlerim çektirdi.
Yanağın şişiyor , doğru düzgün konuşamıyorlardı.
Korkutucu detay yok ki, zaten uyuşturuyorlar.
Gereksiz bir arkadaşım zamanında anlatmıştı. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama normalden fazla uzun sürmesi ve uğraştırması aşırı kan vs. gibi etkenler işin içine girince insanın psikolojisi birazcık 3.5 atıyor.

Gereksiz bir arkadaşım zamanında anlatmıştı. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama normalden fazla uzun sürmesi ve uğraştırması aşırı kan vs. gibi etkenler işin içine girince insanın psikolojisi birazcık 3.5 atıyor.
Tabii ki böyle şeyler gayet normal.
1 2 haftalık bir acı, sonradan geçiyor zaten dayanırsınız.
Kanama olduysa ben bilmiyorum.

20 lik diş çektirmedim bazıları bu dişte sorun yaşıyor ameliyat olarak aldıranlar olabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Gidip bu işten kurtulmak iyi herkesi dinleme herkesin durumu aynı olmuyor.

20 lik diş çektirmedim bazıları bu dişte sorun yaşıyor ameliyat olarak aldıranlar olabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Gidip bu işten kurtulmak iyi herkesi dinleme herkesin durumu aynı olmuyor.
Sporda yanlış hareketten dolayı kasık fıtığı yaptık vucutta. Hep bu evde kalıp abur cubur yeme yüzünden bunlar.
Covid 19 olmadık diye başka yerlerden çıkmaya devam edicek galiba :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri