Acısını çektirirken hissetmiyorsun sadece uyuşturucu geçince bir tık acıyor o kadar.Evet dostlar korkutmayacak şekilde bu nalet dişini çektirenler hikayelerini anlatabilir mi
Tekrar belirtmek istiyorum. Aşırı problem yaşayanlar gereksiz korkutucu detaylara girmezse sevinirim.
Gereksiz bir arkadaşım zamanında anlatmıştı. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama normalden fazla uzun sürmesi ve uğraştırması aşırı kan vs. gibi etkenler işin içine girince insanın psikolojisi birazcık 3.5 atıyor.Benim kuzenlerim çektirdi.
Yanağın şişiyor , doğru düzgün konuşamıyorlardı.
Korkutucu detay yok ki, zaten uyuşturuyorlar.
Tabii ki böyle şeyler gayet normal.Gereksiz bir arkadaşım zamanında anlatmıştı. Kişiden kişiye değişir tabi bu durum ama normalden fazla uzun sürmesi ve uğraştırması aşırı kan vs. gibi etkenler işin içine girince insanın psikolojisi birazcık 3.5 atıyor.
20 lik diş çektirmedim bazıları bu dişte sorun yaşıyor ameliyat olarak aldıranlar olabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Gidip bu işten kurtulmak iyi herkesi dinleme herkesin durumu aynı olmuyor.Evet dostlar korkutmayacak şekilde bu nalet dişini çektirenler hikayelerini anlatabilir mi
Tekrar belirtmek istiyorum. Aşırı problem yaşayanlar gereksiz korkutucu detaylara girmezse sevinirim.
Sporda yanlış hareketten dolayı kasık fıtığı yaptık vucutta. Hep bu evde kalıp abur cubur yeme yüzünden bunlar.20 lik diş çektirmedim bazıları bu dişte sorun yaşıyor ameliyat olarak aldıranlar olabiliyor ama bu herkes için geçerli değil. Gidip bu işten kurtulmak iyi herkesi dinleme herkesin durumu aynı olmuyor.