20 metre ethernet kablosu önerisi

Reaksiyon skoru
25
Merhaba 20 metre cat6 ethernet kablo almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Bütçem 50-80 önerilerinizi bekliyorum.

Binanın iç tesisatı sıkıntılı olduğu için binanın dışındaki ankastreden eve kadar cat6 çekmiştim ben de. Kaç metre bilmiyorum ama ev 2. katta, kutu giriş katta, çaprazdan çektik vs. Mahalledeki elektrikçiden almıştım kabloyu, 100mbps download 8mbps upload hızlarında herhangi bir sıkıntı yaşamadım hız kaybı ve kopma gibi.

Binanın iç tesisatı sıkıntılı olduğu için binanın dışındaki ankastreden eve kadar cat6 çekmiştim ben de. Kaç metre bilmiyorum ama ev 2. katta, kutu giriş katta, çaprazdan çektik vs. Mahalledeki elektrikçiden almıştım kabloyu, 100mbps download 8mbps upload hızlarında herhangi bir sıkıntı yaşamadım hız kaybı ve kopma gibi.
Kabloyu internetten alıcam ama bir sürü marka var versatile, power master, alfais gibi hangisini almalıyım bilginiz var mı?

Bilgim yok ama "Best CAT6 cable brands" şeklinde arattığımda aşağıdaki site bi liste yapmış açıklamalarıyla birlikte. Türkiye'de varsa bunlardan alabilirsiniz. Ama büyük bi fark olacağını sanmıyorum 100mbps ve aşağısı hızlarda.

Site Linki

GearIT Cat6 Outdoor Ethernet Cable
TBMax Cat6 Ethernet Cable
Maximm Cat 6 High Speed LAN Network Cable
UbiGear RJ45 CAT6 Ethernet LAN Network Wire
Ultra Clarity Cables 75 ft. Cat6 Ethernet Cable
Monoprice Cat6 Ethernet Patch Cable
Cable Matters Snagless Cat6 Ethernet Cable
Jadaol High Speed Cat 6 Ethernet Cable
Amazon Basics RJ45 Cat-6 Ethernet Cable

Bilgim yok ama "Best CAT6 cable brands" şeklinde arattığımda aşağıdaki site bi liste yapmış açıklamalarıyla birlikte. Türkiye'de varsa bunlardan alabilirsiniz. Ama büyük bi fark olacağını sanmıyorum 100mbps ve aşağısı hızlarda.

Site Linki

GearIT Cat6 Outdoor Ethernet Cable
TBMax Cat6 Ethernet Cable
Maximm Cat 6 High Speed LAN Network Cable
UbiGear RJ45 CAT6 Ethernet LAN Network Wire
Ultra Clarity Cables 75 ft. Cat6 Ethernet Cable
Monoprice Cat6 Ethernet Patch Cable
Cable Matters Snagless Cat6 Ethernet Cable
Jadaol High Speed Cat 6 Ethernet Cable
Amazon Basics RJ45 Cat-6 Ethernet Cable
teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç