Çınar Yaşar
80+ Gold
H.O şansa bak
Bilerekmi 400 tl ye veriyor yoksa yanlışıkla birisi fiyatınımı düşüyor o fiyata?Hepsiburada gönderiyor merak etmeyin.
İçiniz rahat olsun.
3000 liralık 240 hz monitörü 400 TL'ye aldı millet.Gönderdi hepsiburada.
Ben de aynı şekilde düşünüyorum. En kötü ihtimalle iade edilecek param.Yani, pek üzülmem açıkçası. 20 TL'ye soğutucum olacaktı veya iade edilecekti kaybedecek bir şeyim yok.
Hata olmuştur. Bilerek yapılmaz.Bilerekmi 400 TL ye veriyor yoksa yanlışıkla birisi fiyatınımı düşüyor o fiyata?
neden Bilmiyorum hocam ama bilerek yapıyorlar galiba.Bilerekmi 400 TL ye veriyor yoksa yanlışıkla birisi fiyatınımı düşüyor o fiyata?
Yarın gelmesi gerekiyor HepsiBurada'da yazana göre. Bakalım ne olacak. Burada paylaşın tekrardan süreci, bekliyor olacağım.Edit: Hepsiburada ile mailleşmem sonucunda 6 iş günü içerisinde satıcı firma (ZeTu store) kargoya vermesi bekleniyor yoğunluktan dolayı gecikmeler yaşanabiliyormuş. Eğer ki hepsiburada kupon ile uzlaşma yoluna giderse yahut bir aksilik çıkarsa tümünü ret edip Tüketici Hakem Heyetine başvurucam süreci burda paylaşırım. Soğutucuya ihtiyacım yok ama bu gibi olaylarda neler oluyor hep merak etmiştim.
Parayı iade etsinler daha iyi.umarım gerçekten ürünü gönderirler. daha önce bizde benzer bir durum yaşamıştık kutuda indirim kartı göndermişlerdi
bizde iade edip parayı geri almıştık zaten ama beklemesi ve acaba mı düşüncesi insanı sabırsızlandırıyorParayı iade etsinler daha iyi.
Ürün iptal olabilir veya içi boş kutu gelme ihtimali olur mu diye sabirsizlikla bekliyorumArkadaşlar siparişim 30 dakika önce onaylandı. Sipariş gelince tekrar konu açacağım.
Alıntıyı görüntüle