OsmanUCR
80+ Bronze
Dahası
aynenOkullar 2-3 içerisinde bir açıklama yapar yapar bence
aynenOkullar 2-3 içerisinde bir açıklama yapar yapar bence
Corona olduğun için sınavlara girememiştim. Şimdi de giremeyeceğimŞimdi gördüm.
deme be neyse ben kağıtları hazırlamaya başlıyayımOlucak muhtemelen
O "zaa" vardı bi' aralar kimse söylemiyor onu artıkZAAA BİZ OLDUK
Yarına çıkacağımın garantisini veremediğin için bilmiyorumYine sokağa çıkma yasağı gelirse.
Neden şaşırdın?Ya öyle yapmasınlar ben 9'a geçtim ve özele gidiyorum özelde yaptılar bile ve hocalar ezber sordular ben ortalamam 80 oldu ama zaten online dersi bile dinlemiyordum ama düzeltecektim ara tatilde şimdide oldu. Sokağa çıkma yasağı yine oldu diğer sınavlar olmaz ise ben ortalamam 80 kalacak.
Geçmiş olsun. İyileştin mi?Corona olduğun için sınavlara girememiştim. Şimdi de giremeyeceğim
Geçmiş olsun ve corona nasıldı merak ettim.Corona olduğun için sınavlara girememiştim. Şimdi de giremeyeceğim
Özelde teşekkür alanı döverler olm hocalar zaten kolay soruyo.Ya öyle yapmasınlar ben 9'a geçtim ve özele gidiyorum özelde yaptılar bile ve hocalar ezber sordular ben ortalamam 80 oldu ama zaten online dersi bile dinlemiyordum ama düzeltecektim ara tatilde şimdide oldu. Sokağa çıkma yasağı yine oldu diğer sınavlar olmaz ise ben ortalamam 80 kalacak.
Ya zaten sınıf ortalaması 75-80 filan yani normal hiç online derse girmediğimi var sayarsak ama 2. sınavların net olması lazım ki onlardan 100 alıp ortalamayı 90 yapayım.Özelde teşekkür alanı döverler olm hocalar zaten kolay soruyo.